Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy egy-egy tett miatt képes beleszeretni valakibe?
Sziasztok! Azt vettem észre magamon,hogy egy-egy tett miatt képes vagyok beleszeretni idegenekbe. Csak hogy mondjak egy példát, a múlt héten láttam egy fickót, aki kinézete teljesen ez a bunkó, gazdag tökfilkónak tűnt, és volt egy kolduló kisfiú mezítláb, csontsoványan. Ez a férfi odaadta a tasakját amiben az ebédét vitte magával, aztán lehajolt levette a zokniját és mondta a kisfiúnak hogy húzza fel a lábára a fázik. Én ezen úgy ledöbbentem/meghatódtam, hogy még mindig kész rajongás fog el ha rá gondolok. Más is van így, hogy cselekedetek miatt szeret bele valakibe? Illetve van rá mód, hogy megtaláljam ezt a férfit valahogy?
20/N
Odaadod a zoknidat kérdező? Csak egy kis lábfétis...
Csak vicceltem, szerintem durva környezetben nőttél fel és ezért érintenek meg így ezek a történések.
4
Hát nem valami magasak az elvárásaid. :D
#1 igazán? :D
#2 kac kac kukac :) szerintem nem volt annyira borzasztó gyermekkorom, nem vetett fel minket a pénz, de most a kollégiumi körülmények ezerszer rosszabbak :D
7
Figyelj ez alapvető udvariassági forma. Barátként is megteheti az ember. Nem ettől lesz férfi.
De persze nem vonom kétségbe a dolgaitokat, csak fura, hogy pont ezt hoztad fel.
És mindig öröm olyan nőről/től olvasni, akit nem hülyített meg a feminizmus. Egy "modern" nő fejbe vágná ilyenkor a palit az ernyővel. :D
Jajj dehogy is!
Ahoz hogy beleszeressek valakibe úgy igazán, rengeteg dolognak kell passzolni.
Attól mert valaki pökhendi bunkó, még egy jó cselekedet után nem fogok beleszeretni. Sőtt száz után sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!