Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak-fiúk, ti milyen típusú nőkbe-lányokba tudnátok beleszeretni? Belső és külső terén? Milyen lenne a nagy Ő nektek?
nagyon kedves odaadó figyelmes gondoskodó
külsőre legyen igényes
volt már kevésbé szép arcú lány is aki nagyon tetszett a belső miatt
de nagyon vigyázok arra, hogy ne legyek szerelmes, tanultam a legutóbbi esetből :) tudom hogyan kerüljem el :)
24F
Külsőre pusztán annyi, hogy legyen valamennyire igényes a testére, lehetőleg ne legyen Jabba, aki azon siránkozik, hogy a külső miatt nem fogadja el őt egy hapsi sem. Gyakorlatilag 40 kilótól 70-ig (arányaiban megfelelő magassággal kombinálva, de maximum 170 centiig) bárki. Szemszín, hajszín, bőrszín teljesen mindegy, bár a barna haj-barna szem kombináció előnyt élvez. Szerintem sokkal kifejezőbb az arcuk.
Belsőről meg annyit, hogy legyen őszinte. Furcsa, de a nők igen jelentős hányada már itt elhasal. Képtelenség találni ezen jelentéktelennek tűnő elvárásnak megfelelő nőt. Márpedig nem alkuszom.
Külső: Nagy mell,feszes fenék,hosszú comb,lapos has,hosszú haj,hosszú comb,hosszú haj.Hajszín-szemszín mindegy.
Belső:Kedves,bújós,hűséges,házias,őszinte,türelmes.
Ri b an cos legyen, na attól mindig beindulok, meg SZÉP! De nem az a sima mezei natúr szépség, legyenek extrák.
Legyen sikkes kis rafinált k rva egyszóval t ö k é l e t e s e n finom femme fatale.
Olyan legyen akire ha ránézek bármikor bármilyen napszakban rágerjedjek.
Az ilyen nőért a lelkemet kiteszem.
Benső: őszinte, elfogadó (nem ítélkező), vannak érzései is ki is tudja nyilvánítani őket, valamint nem fapinä
Külső: 150-165 cm közötti magasság, vékony/átlagos/sportos alkat és legyen valami, ami miatt bármikor megfordulnék utána (Totalcarosan szólva: "csak akkor választottál jól autót, ha kiszállva belőle visszapillantasz rá")
Külsőnél az összhatás a lényeg az egész egyben, pölö nem mondom, hogy barna vagy fekete vagy szőke haj, mert bármelyik lehet jó, egy szép arc , hiába szép és kedves ha a teste nem elég vonzó úgymond. Szóval az összhatás az lényeg.
Aztán, hoigy belsőre milyen az megint egy tág fogalom, üssön el az unalmas átlagtól egy kicsit. Ne mások véleménye érdekelje, ne azt a k**ú
rva telefont buz**izza egész nap :)
Legyen saját akarata legyen egyéniség.
Nagyon sok lány tetszett már, de csak egy lányba szerettem bele.
Az a lány külsőre nem is tetszett eleinte, hónapokig észre se vettem, aztán ahogy egyre jobban megismertem, egyre jobban megkedveltem, elkezdtem furán érezni magam a közelében. Ő Személyiségre visszafogott, szerény, érzékeny, ugyanakkor határozott,céltudatos intelligens, lelkiismeretes,szilárd erkölcsű, tevékeny, nehezen elérhető...Ahogy megszerettem úgy elkezdtem külsőre is vonzódni hozzá, de hiába, mert én nem kellettem neki, sőt azt mondta, h eddig mindenki mást is lepattintott, aki próbálkozott nála. Ezek után még próbálkoztam egy darabig ,aztán beláttam, hogy el kell engednem, már elfogadtam, hogy nem lehetünk együtt ,többé már nem próbálkozom nála, de attól még mindig szeretem és fáj, pedig már több hónap eltelt azóta, egyszerűen nincs olyan lány, aki hozzá fogható lenne, örülnék ha valaki másba beletudnék szeretni, de nem megy.
Külsőbe szeretek bele, úgymond, az első benyomásba. Persze nyilván ebben nagy szerepe van a kisugárzásnak is, ami a testbeszéden keresztül közvetíti számunkra, milyen ember is lehet ő... És nyilván az tetszik, akire feláll 😃 nálam a vékony lányok többsége azért ide sorolható pl.
De aztán végül is a belső inkább a „megtart” részhez tesz hozzá... viszont az nagyon változatos lehet. Lényeg, hogy a kommunikáció működjön köztünk eredményesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!