Fiúk! Milyen lányok jönnek be, tetszenek nektek, melyik tulajdonságok (külső, belső), milyen a lányideálotok, mit kerestek egy lányban, mit tartotok vonzónak, milyen lányokba tudnátok beleszeretni? És a korotokat is írjátok oda!
Nekem eddig közepalacsony,sötet hajú,sportos/kicsit telt,visszafogott oltozkodesű,okos,vicces,művelt,huncut lanyok tetszettek.
19/F(élisten)
Külső:
Nincs ideálom, vagy tetszik, vagy nem
Belső:
Legyen humora és intelligens legyen. Intelligencia alatt most nem azt értem, hogy zseninek kell lennie, de lehessen vele értelmesen beszélgetni kb bármiről.
Sajnos nem sok ilyen csajjal találkoztam :/
19/f
Legyen minimum 1.5X okosabb átlagnál, Világi viselkedést elutasító, gondolkodó, nyitott személyisége, hajlandó fejlődésre, világosodásra, legyen egészséges, ne igyyon, doháényozzon s hasonló s más féle dolgok.. és legyen szép.
18F
külsőre nincs ideál
ne legyen hisztis
legyen vicces, megértő és lehessen vele beszélgetni akármiről
kb ennyi :)
20/f
külső: gesztenye barna haj, és szemek. (ha ettől eltér az se baj)
belső:kedves, segítőkész,beszédes, humoros, nem beképzelt, és nem néz le másokat, van önbizaloma(mert az nekem nincs),tud vicces,de ha kell akkor komoly is lenni. Röviden ennyi. Meg a legfontosabb, elfogadja a hülye tulajdonságaimat.
20/f
Intelligencia,ízlés,humor,....tisztában legyen az értékeivel és tudja őket használni, és ami nagyon fontos, hogy szerethető legyen....hogy szerencsésnek érezzem magam mellette!!! :)
37F
Nekem pl nagyon bejönnek az intelligens, de kicsit szeleburdi lányok. :D
Külsőre a vékonyabb alkat' de ezen kívül nincs "etalon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!