Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ismerkednétek velem?...

Lányok ismerkednétek velem? (Többi lent) 15/f

Figyelt kérdés

Belső tulajdnoságaim: Kicsit művészi beállítottságú részben lázadozó, érzékeny lelkű romantikus típus vagyok.

Nagyon szeretek olvasni (Dmitry Glukhovsky,Andrzej Sapkowski,Shakespaere meg hasonlók. De szeretem a katonai és történelmi témákról szóló könyveket is).

Nagyon szeretem a filmeket és a sorozatokat is, minden műfajből származókat nézek csak jók legyenek.

Szeretek a gépen játszani (Ilyesmikkel: The Walking Dead,Call of Duty Black Ops,Call of Duty World At War,Call of Duty 4 Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2,Vampire The Masquerade Bloodlines,The Wolf Among Us,Star Wars The Force Unleashed 2,Star Wars Knights of The Old Republic,The Saboteur,GTA 4,The Lord of The Rings War In The North,Dragon Age Origins,Dragon Age 2.....)

Ezeken kívül szeretek a barátaimmal lenni és szeretek sétálni.

Külső: A mai divatnak megfelelően öltözködöm de meg tartom az egyéni stílusom és nem húzok páwás vagy SWAG cuccokat mert undorodom tőlük.

Sajnos nagyon alacsony vagyok (166 cm kb). Világosbarna szemem és barna hajam van.

(Aki gondolja annak küldök képet privátban.)

2015. febr. 24. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeretjük felfedezni a másikat. Ez így már nem izgi.
2015. febr. 24. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rá, de azért legközelebb ezt húzd össze a felére. A többi majd kiderül ismerkedés közben.
2015. febr. 24. 20:22
 3/7 anonim válasza:
irj ha akarsz 14/L :)
2015. febr. 25. 10:35
 4/7 anonim válasza:
Írj csak nyugodtan. 14L w
2015. febr. 25. 14:57
 5/7 anonim válasza:
Nem egy ilyen kiírásnál láttam, hogy azt írják a lányok, hogy azért nem írnak rá az illetőre, mert semmi extrát nem ír le magáról és hogy így ne is várjon többet. A kedves kérdezőnk, korához képest egy kezdésnek teljesen korrekt bemutatkozást írt le magáról, de már ez sem jó. Megfordult a fejemben, hogy én is írok egy ilyet, de tudom, hogy semmi értelme úgyhogy nem is erőltettem. 22F
2015. febr. 28. 14:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, valóban semmi értelme. A lányok többségének az ideálja nem ilyen. Persze nem hibáztatom őket érte. Nem tehetnek róla hogy nekik nem ez jön be.
2015. febr. 28. 14:32
 7/7 anonim válasza:
Írj ha akarsz 14/l
2018. máj. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!