Lányok, milyen belső, illetve külső tulajdonságokkal ruháznátok fel álmaitok férfiját?
Belső: határozott, őszinte, hűséges, intelligens
Külső: magasabb mint én, és macis
Belső: legyen figyelmes, kedves, akarjon minél többet találkozni, vicces, szeressen, ne csak a külsőm érdekelje, még ha sok dolga is van intézze úgy hogy minden napp tudjunk legalább beszélnii.
Külső: Legyen izmos, de nem kell kigyúrt állat legyen csaak legyen izmos, lehetőleg kockás has, a szeme az egyik legfontosabb nekem hogy gyönyörű és csábítő legyen, a haja is legyen ápolt, szőrtelenítsen ahol kell (ott is mindenképp) , ne nagyon de llegyen husis a szája, legyen magasabb mint én
Ez az én álompasim, de igazábol elég az is nekem ha ápolt, kedves, megbízható és szeret engem és valamivel elvarázsol. :)
Kedves Kérdező!Bár nőknek/lányoknak címezted a kérdést,de férfiként válaszolok rá.Minden embernél más az álom pasi/nő.Az első válaszolónak például 100%-ig megfelelek,a másodiknak pedik nagy részben.Szól embere válogatja.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!