Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, akik utálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, akik utálják a focit: néznétek a vb-t a párotokkal, ha tudnátok, hogy minden nap több aktusban is fogtok részesülni kárpótlásul?

Figyelt kérdés
Nem vagyok foci fan, egyáltalán nem követek semmilyen bajnokságot, csak az EB-t és VB-t szoktam megnézni. A fenti kérdés adott. :) Jöhet mellé életkor is.
2018. jún. 17. 22:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok nő, de elég nagy gond lehet azzal a párkapcsolattal, ahol "kárpótlásul" szexelnek egymással a felek, nem azért, mert mindketten élvezik.
2018. jún. 17. 22:07
 2/20 A kérdező kommentje:
Forgasd már ki...:)
2018. jún. 17. 22:07
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Én nő vagyok, de pont ugyanazt gondolom, mint az #1. Undorodnék a páromtól, ha ellenszolgáltatás gyanánt próbálna hozzámérni.
2018. jún. 17. 22:14
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Nézem és párom sincs, de csatlakozom az elsőhöz és a harmadikhoz, és akkor már csak azért sem nézném :)
2018. jún. 17. 22:17
 5/20 A kérdező kommentje:
Látom, sikerült félreérteni...sebaj. :)
2018. jún. 17. 22:21
 6/20 iamaveryniceguy ***** válasza:
64%

1.) a kárpótlás szex szánalmas

2.) eb/vb nélkül nincs több aktus egy nap, ha a párod kívánja? Mi a ...?

Amennyiben bármikor van szex, amikor kívánjátok, akkor mi értelme a kérdésednek?

Amennyiben tényleg az a helyzet áll fenn köztetek, ami az írásodból kiderül...minek vagytok együtt?

2018. jún. 17. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

Nincs félreértve semmi.

Nem nézném vele akkor se és még pont kevesebb szexben részesülne, mert eszembe se lenne lefeküdni vele miután ilyen dögunalmat nézetett velem.

23N

2018. jún. 17. 22:29
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Én azt nem értem, miért a nőket célozzátok be az ilyen kérdésekkel, amikor:

1. Nem minden férfi szereti a focit / követi a VB-t.

2. Nem minden nő utálja a focit, van, aki rendszeresen követi az eseményeket vagy egyik-másik klub eseményeit, de ha nem is, elég sok nő nézi legalább a VB-t.

De a kérdés eleve hülyeség. A szex ne kárpótlás legyen...

2018. jún. 17. 22:30
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
Ha épp nincs jobb dolgom, akkor nézném vele. NEM kárpótlás-szexért, hanem csak mert miért ne?
2018. jún. 17. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
Ha nekem VB-ét kéne néznem, semmihez nem lenne kedvem, a szexhez főleg nem.
2018. jún. 17. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!