Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti érdekből v szerelemből vagytok együtt a párotokkal? Csak őszintén!
Manapság annyi ismerősön van, akik csak érdekből vannak együtt, főleg pénz, utazás, menő ruhák/éttermek stb. a párukkal
Több barátnőm is mondja, h mennyi mindent kihagyok az életből, amíg várok az úgynevezett nagy Ő-re..
Lehet h valóban egyedül fogom leélni az életemet így, de én egyszerűen képtelen lennék megjátszani magam egy kapcsolatban ezekért, csak azért h legyen vki akivel eljárok szórakozgatni
Ti hogy vagytok ezzel? Illetve a környezetetekben mit tapasztaltok?
22/L
Bár nincs párom, de úgy gondolom, hogy valamilyen szinten mindkettő szempont mindkét félnél.
Nagyon romantikus és pátoszos csak szerelemből együtt lenni valakivel, de a szerelem egy idő után elmúlik ezért kell, hogy legyen valami más is ami összeköt két embert.
Ez lehet a jó szex, kellemes társaság, jobb lehetőségek, magabiztosság/házias attitűd.
Akkor van baj, ha az érdekek nagyobb súllyal esnek latba mint a többi és az egyik fél nem konkrétan AZT az embert akarja látni akivel együtt van, hanem a vele járó, neki kedvező dolgok lebegnek a szeme előtt.
Környezetemben ugyanezt látom amit te leírtál. A csajok nagy részét inkább érdekli az, hogy a pasija mit tud neki nyújtani, legyen ez pénz vagy népszerűség, mint konkrétan az az ember akivel együtt vannak.
Igen, amíg fizeti nekem a körmöst és a szolit, minden oké. Most ígér egy mellnagyobbító műtétet, addig biztos vele maradok. Le lehet pontozni, ez az igazság. Én legalább felvállalom, sok hozzám hasonló lány még magának se vallja be, hogy az érdekei hajtják. Még nem talált rám a szerelem, addig pedig miért ne élvezném az életet?
21L
#5 te nem élvezed, kihasználod.
Amugy pár éve egy csávó elvállt a nőjétől és kivetette a szilikon... Enyhe pofára esés. Nehogy úgy járj szivem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!