Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti érdekből v szerelemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti érdekből v szerelemből vagytok együtt a párotokkal? Csak őszintén!

Figyelt kérdés

Manapság annyi ismerősön van, akik csak érdekből vannak együtt, főleg pénz, utazás, menő ruhák/éttermek stb. a párukkal

Több barátnőm is mondja, h mennyi mindent kihagyok az életből, amíg várok az úgynevezett nagy Ő-re..

Lehet h valóban egyedül fogom leélni az életemet így, de én egyszerűen képtelen lennék megjátszani magam egy kapcsolatban ezekért, csak azért h legyen vki akivel eljárok szórakozgatni

Ti hogy vagytok ezzel? Illetve a környezetetekben mit tapasztaltok?

22/L

2018. febr. 10. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Bár nincs párom, de úgy gondolom, hogy valamilyen szinten mindkettő szempont mindkét félnél.

Nagyon romantikus és pátoszos csak szerelemből együtt lenni valakivel, de a szerelem egy idő után elmúlik ezért kell, hogy legyen valami más is ami összeköt két embert.

Ez lehet a jó szex, kellemes társaság, jobb lehetőségek, magabiztosság/házias attitűd.

Akkor van baj, ha az érdekek nagyobb súllyal esnek latba mint a többi és az egyik fél nem konkrétan AZT az embert akarja látni akivel együtt van, hanem a vele járó, neki kedvező dolgok lebegnek a szeme előtt.

Környezetemben ugyanezt látom amit te leírtál. A csajok nagy részét inkább érdekli az, hogy a pasija mit tud neki nyújtani, legyen ez pénz vagy népszerűség, mint konkrétan az az ember akivel együtt vannak.

2018. febr. 10. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
6%
Milyen érdekes. Folyton ilyen bölcsességeket olvasok, h "én nem vagyok olyan" stb, de a való életben egyet sem találni... A kérdésre válaszolva, lyuk, lyuk csak ne legyen benne darázs :D 23F
2018. febr. 10. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Ez kapcsolat függő. Nyilvánvalóan vannak szutyok kapcsolatok, amitől napi 3x veszitem el az emberiségbe vetett hitem. De azért ismerek olyan párokat, akik tényleg szeretik egymást, hosszú idő után is, és nem azért vannak együtt hogy legyen valaki. Személy szerint én nem is tudnék csak úgy együtt lenni valakivel. Akik azt mondják hogy mennyi mindent kihagysz, azok meg azt hagyják ki, amit te nem. Tehát ez annyira relatív, és negatív. Nem is bírnám elviselni szó nélkül hogy ilyennel tömjék a fejem. Az meg már egyéni erkölcs kérdése, hogy ki miért van együtt kivel. Ne hagyd hogy elkeserítsenek mások. Majd jön valaki, akitől nem tudsz elszakadni aztán bepotolod vele a,,sok kihagyott dolgot" :D
2018. febr. 10. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemből. :)
2018. febr. 10. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
15%

Igen, amíg fizeti nekem a körmöst és a szolit, minden oké. Most ígér egy mellnagyobbító műtétet, addig biztos vele maradok. Le lehet pontozni, ez az igazság. Én legalább felvállalom, sok hozzám hasonló lány még magának se vallja be, hogy az érdekei hajtják. Még nem talált rám a szerelem, addig pedig miért ne élvezném az életet?

21L

2018. febr. 10. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

#5 te nem élvezed, kihasználod.

Amugy pár éve egy csávó elvállt a nőjétől és kivetette a szilikon... Enyhe pofára esés. Nehogy úgy járj szivem :D

2018. febr. 10. 21:32
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerelemből, 10 év után is. 😊
2018. febr. 10. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Szingli vagyok, de ha van akkor szerelemből. :)
2018. febr. 10. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerelemből. Mindketten tanulunk még, fiatalok vagyunk, saját vagyonunk semmi/minimális van, szülői támogatást nézve meg még jobban is el vagyok eresztve mert szegényemnek elég zűrös a családi háttere. Ráadásul most egy évig távkapcsolatba is kerültünk mert én kijöttem külföldre. Tehát se pénz, se ingyenfarok, a szerelmén, a személyiségén, önmagán kívül nem tud mást adni, és én se neki. Nekem ez, és a remény hogy majd egyszer felépítjük magunknak együtt amit megálmodtunk elég hogy kétség nélkül mellette maradjak.
2018. febr. 10. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
8 éve vagyunk együtt.Nagyon szeretem.Amikor megismertem teljesen átlagos volt,normális fizetéssel,mint én...pár év mulva üzletbe fogott,sokszor az utolsot is befektette,gyakran én adtam neki kölcsön.Még hitelt is vettem fel,h segithessem a vállalkozását.Már 2 éve együtt is élünk,autot vett nekem,a költségekröl nem kell gondolkodnom...ö meggazdagodott,természetesen igy kényelmes az én életem is,de a munkámat soha nem fogom otthagyni...nem tudom elképzelni,h ne legyen saját pénzem...számomra szánalmas ha valaki nem tud megállni a saját lábán,és a mellnagyobbitás más pénzéböl a legnagyobb tennivaloja az életében!Ugy hogy igen,mi nagyon szeretjük egymást a mái napig,semmi érdek nélkül!Nagyon jol keresek,bármikor nélküle is meg tudnák élni kényelmesen.
2018. febr. 10. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!