Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti érdekből v szerelemből vagytok együtt a párotokkal? Csak őszintén!
Manapság annyi ismerősön van, akik csak érdekből vannak együtt, főleg pénz, utazás, menő ruhák/éttermek stb. a párukkal
Több barátnőm is mondja, h mennyi mindent kihagyok az életből, amíg várok az úgynevezett nagy Ő-re..
Lehet h valóban egyedül fogom leélni az életemet így, de én egyszerűen képtelen lennék megjátszani magam egy kapcsolatban ezekért, csak azért h legyen vki akivel eljárok szórakozgatni
Ti hogy vagytok ezzel? Illetve a környezetetekben mit tapasztaltok?
22/L
Szép gondolatok, maradj meg ennél. Biztos vannak ilyenek ami példát felhoztál de nem hiszem hogy túlnyomó többségben lennének az érdekkapcsolatok.
Környezetemben azt érzem hogy nem a pénz vagy az utazás motiválja az embereket hanem csak annyi hogy legyen mellette valaki. Nem szerelemről beszélünk egyáltalán.
Egyedül vagyok már én is évek óta de nem fogok csak azért összeállni egy hülyével hogy elmondhassam... van barátnőm.
28F
22 vagyok én is, és teljesen ugyanazt látom a környezetemben mint amit te. Nyilván nem minden kapcsolat alapul érdekeken, ez egyértelmű. De nem 1-2-3 ember van a környezetemben akiknél ezt látom amit leírtál.
Általában ezek kölcsönös dolgok. Tehát pl a nő egy 10/10es díva, a férfi meg tele van pénzzel ezért kölcsönös érdekek vannak.
Én sem tudnék egy ilyen kapcsolatban élni, és egyáltalán nem is szeretnék! És teljesen azt érzem amit te, hogy soha nem tudnám csak ezért megjátszani magam. Nem érzem hogy bármit kihagynék az életemből. Sőt! mi az értékes és nem a felszínes dolgokat keressük az életben! És hidd el hogy emiatt biztos nem fogod egyedül leélni az életedet :) Fiatalok vagyunk, lehet még jópár év múlva találsz egy olyan férfit akinek már benőtt a feje lágya és valóban téged akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!