Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szerelemből van együtt a párjával? Én nekem igazából erős szeretet amit iránta érzek, jó vele lenni. De mellette jo is néz ki
Na ez egy rohadt jó kérdés! Bár a szeretetnek, szerelemnek több fokozata van... És az igazi szerelem ( szerintem ) az, ami egy erős vonzalomból/ szeretetből lesz.! Ezezek az első látásos dolgok hamar ki tudnak halni.
Volt olyan kapcsolatom, hogy az elején teljesen azt hittem, hogy szerelmes vagyok.. Aztán rájöttem, hogy nem.. De gyáva voltam a szakításhoz. Mindkettőnek csúfos vége lett, de tanultam belőlük!!!
Engem is érdekel, hányan tudnak szerelem nélkül élni egy kapcsolatban ..?? És ha igen, miért ..!? :D
Én nem tudnék nem szerelemből együttlenni valakivel. Voltam, soha többé nem vagyok rá hajlandó.
Az én kapcsolatom nagyon-nagyon intenzíven kezdődött, azzal a tipikus lángolással és megőrüléssel. Most már szelídült, nincs rózsaszín köd, de szeretem a hibáival együtt, és senki mással nem tudnám elképzelni az életem.
Utolso vagyok
Meg annyi,ha nem lennek szerelmes csak is kizarolag szeretnem a parom mint egy baratot akkor nem is kivannam ugy a szexet vele es mas utan vagyakoznek,valahol urt ereznek magamban,hianyozna h szerelmes legyek es az is hogy masik is igy erezzen. Ja csak kedvelnem o meg szerelmes is lenne akk meg idegesito lenne szamomra ha szerelmesen kozeledik felem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!