Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki szerelemből van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki szerelemből van együtt a párjával? Én nekem igazából erős szeretet amit iránta érzek, jó vele lenni. De mellette jo is néz ki

Figyelt kérdés
24F 20 L
2016. aug. 23. 09:20
 1/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
Igen. Azt akartam, hogy az első kapcsolatom őszinte legyen, és szerelemből legyünk együtt.
2016. aug. 23. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Na ez egy rohadt jó kérdés! Bár a szeretetnek, szerelemnek több fokozata van... És az igazi szerelem ( szerintem ) az, ami egy erős vonzalomból/ szeretetből lesz.! Ezezek az első látásos dolgok hamar ki tudnak halni.

Volt olyan kapcsolatom, hogy az elején teljesen azt hittem, hogy szerelmes vagyok.. Aztán rájöttem, hogy nem.. De gyáva voltam a szakításhoz. Mindkettőnek csúfos vége lett, de tanultam belőlük!!!

Engem is érdekel, hányan tudnak szerelem nélkül élni egy kapcsolatban ..?? És ha igen, miért ..!? :D

2016. aug. 23. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék nem szerelemből együttlenni valakivel. Voltam, soha többé nem vagyok rá hajlandó.

Az én kapcsolatom nagyon-nagyon intenzíven kezdődött, azzal a tipikus lángolással és megőrüléssel. Most már szelídült, nincs rózsaszín köd, de szeretem a hibáival együtt, és senki mással nem tudnám elképzelni az életem.

2016. aug. 23. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:

A CIKK KAPCSÁN

[link]

2016. aug. 23. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nem, mert a szerelem, mindig csak bonyodalmakat okozott.
2016. aug. 23. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
...és akkor mi a helyzet ha a szeretett fél másba szerelmes. "X" pedig egy olyan ember szívét töri össze aki érte epekedik. Mert ugye a kölcsönösség fontos. Hát nem mindenkinek jön össze!
2016. aug. 23. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Én szerelem nélkül nem lennék együtt senkivel, de abban biztos vagyok, hogy sokan vannak megalkuvó kapcsolatban, meg megszokásból, vagy valami kényszer miatt a párjukkal, miközben talán már rég halott a kapcsolatuk.
2016. aug. 23. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi szerelmesek vagyunk egy szeretjuk is egymast.Szerintem a sex is akkor mukodik jol igazan egy kapcsolatban ha van szerelem.Szeretet,kotodes is megvan koztunk.Barmiben szamithatunk egymasra,gondoskodas,vigasztalas stb. Ugy a jo ha a ketto egyutt van jelen a kapcsolatba. Nyilvan maskepp szeretem a ferjem mint csaladtagot v olyat aki kozel all hozzam pl.
2016. aug. 23. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok

Meg annyi,ha nem lennek szerelmes csak is kizarolag szeretnem a parom mint egy baratot akkor nem is kivannam ugy a szexet vele es mas utan vagyakoznek,valahol urt ereznek magamban,hianyozna h szerelmes legyek es az is hogy masik is igy erezzen. Ja csak kedvelnem o meg szerelmes is lenne akk meg idegesito lenne szamomra ha szerelmesen kozeledik felem.

2016. aug. 23. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki, a szerelem idővel elmúlik.
2016. aug. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!