Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselkedjek mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek mikor megérkezek?

Figyelt kérdés
Hosszú történet, megpróbálom a lényeget röviden leírni: Ex-emel 4 évet éltünk együtt!Nagyon szeretem! ő is szeretett! De mivel mások voltak az álmaink, külön utakon folytattuk! (ez kicsit viharos volt) Én külföldre költöztem a családomhoz (afféle menekülés képen, hogy ne fájjon annyira) Ennek 1 éve! Ö vitt ki a reptére zokogva búcsúztunk stb. Azóta egyszer voltam otthon! Akkor ő jött elém, ő várt és a reptéren ahogy a filmekben szokott lenni bőrönd eldobás nyakába ugrás zokogás, majd este szenvedélyes szeretkezés.... búcsú ismét fájdalmas volt (míg nem voltam otthon, egyikünk sem keresett mást!) Teltek a hónapok egymás agyát húztuk képekkel stb :P majd besokalltam és úgy döntöttem látnom kell! Nem beszéltünk már minden nap mert mindig dolgoztunk én itt ő otthon! Aznap mikor megvettem a jegyet kiderült neki van egy párja( ezt mások mondták, mert ő tagadta) ez a lány a szomszéd falú egyik (minden férfival lefekszem nőcske) kb. de amikor rákérdeztem , azt mondta semmi közöm hozzá és senkinek ehhez.... Kiderült hogy meg is szakította vele a kapcsolatot, amikor kiderült megyek haza látogatóba! Az a fura hogy amikor elvileg vele volt akkor is tőlem kért képeket és videót és ő is küldött nekem..... Amióta megbeszéltük hogy külön kell váljunk, azóta azt állítja nem szeret! Azonban a tettei nem ezt mondják! Mikor otthon voltam mindenhova vitt, minden időt amit csak lehetett velem töltött és a szeme ragyogott! Most nemsokára megyek megint haza! Én nem firtattam azóta mi-van a nőcskével , annyit kérdeztem jön elém vagy kérjek meg valakit... azt felelte ! Ő vitt ki ő jön értem senki más! Pont! Az a kérdés hogy viselkedjek vele ha hazaérek! Mert én még mindig őt szeretem! és tudom hogy az álmaink nem egyeznek (én családot akarok ő már nem), de csak akkor vagyok igazán boldog mikor a karjaiba zár.... Létezik hogy még mindig szeret??? mit tegyek?

2016. márc. 13. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak pazarlod rá az idődet. Megmondta neked, hogy nem veled képzeli el az életed, más csajjal fekszik le, és a szemedbe mondta, hogy nem szeret.

Ha úgy érzed, ezek ellenére adná neki esélyt, beszéld át vele. De a legjobban teszed, ha lezárod a kapcsolatot vele, és többet nem találkoztok.

2016. márc. 13. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Elsőnek adok igazat. Nem szeret és mással van. Mindenki mást mond ebben az ügyben, de te neki hiszel, hiszen szereted. Nem kell nagy jövendőmondónak lennem, hogy ha hazaérsz megy érted és ismét jön a szeretkezés, ameddig itthon vagy. Majd ismét fájdalmas búcsú és ő megy egy másik lányhoz, te pedig ismét sanyargatod magad és utána vágyódsz. Nehéz tudom, de ne feküdj le vele és ne legyél az "ágyasa".
2016. márc. 13. 14:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, velem nem képzeli el, hanem már senkivel, ennek megvan az oka amit én megértek.. Azonban az hogy ne találkozzak vele újra lehetetlen, hiszen ő tartja karban a családi házunka ( ott lakik) és minden hétvégén megy nagymamámhoz, rendbe rakja a kertet és elviszi bevásárolni stb.) és több levelet kaptam a barátaitól, hogy el van veszve lelkileg mióta eljöttem)
2016. márc. 13. 14:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megpróbálok távolság tartó lenni, remélem menni fog!
2016. márc. 13. 14:48
 5/13 anonim ***** válasza:
De nem véletlen, hogy szétmentetek. Azóta változott valami? Gondolom nem, mivel még mindig külön vagytok. Te szereted, ő nem és az álmaitok is teljesen más. Vagy róla mondasz le vagy az álmaidról. Te már egyszer lemondtál róla. Ezek szerint megbántad?
2016. márc. 13. 14:50
 6/13 A kérdező kommentje:
közös megegyezés volt! rájöttem 1 év alatt, nem tudom egyszerűen elképzelni az álmaimat, mással! amióta nincs mellettem nem vágyom ezekre! úgy látszik csak vele álmodtam! és ha egyedül nem kell akkor nehezen de le tudok mondani az álmaimról, de azzal legyek akit szeretek!
2016. márc. 13. 14:54
 7/13 anonim ***** válasza:
De azt írtad már nem szeret. Más lányokkal van, lehet hazudik is neked. Két szék közül a padlóra ülni, nem kellemes.
2016. márc. 13. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy köze nincs a sztoridhoz a kommentemnek, de rettenetesen kíváncsi vagyok: ha ismered a pontot (márpedig ismered, mert három pontot így: ... tudsz írni), akkor miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet?
2016. márc. 13. 14:59
 9/13 A kérdező kommentje:
igazad van nem nyelvtan óra! De hogy válaszoljak, azért mert a telefonomon gyors javítós, így is nehéz az ékezetekre figyelni, hogy olvasható legyen. Arról nem beszélve, hogy a gépem meg angol billentyűs és még csak most szokom........
2016. márc. 13. 15:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Szóval ez a nem szeretlek, ez úgy van ha rákérdeztem ( fél éve nem kérdeztem) tereli a témát és azt mondja miért van ez a helyzet ami van! Ha mondtam neki válaszolj normálisan, sokáig nézet a szemembe majd mikor kérdőre állítottam a szemem akkor kinyögte mindig NEM! de mindig az az érzésem ahogy mondja, és ahogy viselkedik, hogy azért mondja hogy el tudjam engedni, nem azért mert így érzi.....
2016. márc. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!