Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek mikor megérkezek?
Figyelt kérdés
Hosszú történet, megpróbálom a lényeget röviden leírni: Ex-emel 4 évet éltünk együtt!Nagyon szeretem! ő is szeretett! De mivel mások voltak az álmaink, külön utakon folytattuk! (ez kicsit viharos volt) Én külföldre költöztem a családomhoz (afféle menekülés képen, hogy ne fájjon annyira) Ennek 1 éve! Ö vitt ki a reptére zokogva búcsúztunk stb. Azóta egyszer voltam otthon! Akkor ő jött elém, ő várt és a reptéren ahogy a filmekben szokott lenni bőrönd eldobás nyakába ugrás zokogás, majd este szenvedélyes szeretkezés.... búcsú ismét fájdalmas volt (míg nem voltam otthon, egyikünk sem keresett mást!) Teltek a hónapok egymás agyát húztuk képekkel stb :P majd besokalltam és úgy döntöttem látnom kell! Nem beszéltünk már minden nap mert mindig dolgoztunk én itt ő otthon! Aznap mikor megvettem a jegyet kiderült neki van egy párja( ezt mások mondták, mert ő tagadta) ez a lány a szomszéd falú egyik (minden férfival lefekszem nőcske) kb. de amikor rákérdeztem , azt mondta semmi közöm hozzá és senkinek ehhez.... Kiderült hogy meg is szakította vele a kapcsolatot, amikor kiderült megyek haza látogatóba! Az a fura hogy amikor elvileg vele volt akkor is tőlem kért képeket és videót és ő is küldött nekem..... Amióta megbeszéltük hogy külön kell váljunk, azóta azt állítja nem szeret! Azonban a tettei nem ezt mondják! Mikor otthon voltam mindenhova vitt, minden időt amit csak lehetett velem töltött és a szeme ragyogott! Most nemsokára megyek megint haza! Én nem firtattam azóta mi-van a nőcskével , annyit kérdeztem jön elém vagy kérjek meg valakit... azt felelte ! Ő vitt ki ő jön értem senki más! Pont! Az a kérdés hogy viselkedjek vele ha hazaérek! Mert én még mindig őt szeretem! és tudom hogy az álmaink nem egyeznek (én családot akarok ő már nem), de csak akkor vagyok igazán boldog mikor a karjaiba zár.... Létezik hogy még mindig szeret??? mit tegyek?2016. márc. 13. 14:27
11/13 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de lehet egy kicsit elfogult vagy nem? De ha nincs igazam, akkor gyere haza és mond el neki, hogy te még szereted és hiba volt elmenni, mert vele képzeled el az életed, legyen az akármilyen. De készülj fel, hogy még mindig nemet kapsz és akkor nagyon össze leszel törve.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Megpróbálok távolságtartó lenni, meglátom miként reagál rá! Ha úgy adódik beszélek vele erről, ha nem, akkor el kell tudnom engedni... de mindenféleképpen megosztom veletek az eredményt! kösziiiiiiii még 1x
2016. márc. 13. 17:09
13/13 anonim válasza:
Szerintem ax exed se tudja h mit akar. Uljetek le beszelni tök őszinten aztan meglassatok. Kell a kompromisszumok mindkrt fel reszeről es akkor működne. Almaidat ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!