Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti álmaitok nőjével, férfijével vagytok együtt vagy csak jó az is aki épp van?
Én például nem tudom leszek e valaha is azzal együtt.
Volt évekkel ezelőtt egy lány akibe szerelmes voltam. Már ha csak megpillantottam, elkezdett zakatolni a szívem. Időközben eltávolodtunk egymástól. Eltelt három év, nem is láttam őt, már annyira elfelejtettem, hogy nem is gondoltam rá soha. Nemrég a sors úgy hozta, hogy összefutottunk és ugyanúgy mint régen, megpillantottam, elkezdtünk beszélgetni és elkezdett a szívem hevesen verni. Eddig soha egy nő sem volt képes ezt belőlem kiváltani. Viszont vele szinte semmi esélyem a kapcsolatra.
Lehet ő az akit legbelül a szívem igazán akar? Hiába vannak mások.
És...
Azért kérdem, mert pár embertől hallottam, hogy úgy, házasodott meg, hogy nem is volt szerelmes a másikba.
Számomra ez érthetetlen.
Szerintem szeretni valakit nem elég ahhoz, hogy együtt legyek vele, ahhoz szerelem is kell.
Vagy aki szereti a másikat az szerelmes is egyúttal?
Képtelen lennék úgy élni valakivel, hogy na jó, csak legyen valaki.
A mai napig, több év után is szerelmes vagyok a férjembe.
Viszont el kell mondanom azt is, hogy ismerek olyat, akinek nem hogy élete nagy szerelme lett volna, akivel családot alapított végül sőt, inkább baráti érzelmek fűzik hozzá. Állítása szerint neki már nem kell szerelem, így boldog.
Nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy tudjuk, mit várunk az élettől, a kapcsolatunktól.
A szerelem nem alakul át szeretetté, mert két különböző dolog, viszont szerelem önmagában szeretet nélkül nincs, azt fellángolásnak, vágynak hívják, de nem szerelemnek, a szerelem sokkal tartalmasabb érzés, és együtt jár a szeretettel, anélkül nem is jön létre igazi szerelem.
Anyai nagyszüleimet tudnám példaként hozni, akik anno nagyon egymásra találtak, nem múlt el a szerelem idős korra sem, csak sokkal mélyebbé vált, de ugyanúgy szerelem maradt, mint fiatal korukban. (apai nagyszüleimet nem tudom, ők már nem élnek, a nagymamát már nem ismertem, nagyapámat is alig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!