Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évforduló és szülinap együtt?
Barátomnak a szülinapja nagyjából egy időben van azzal, hogy 1 éve összejöttünk. Gondban vagyok az ajándékokkal.
Születésnapjára sütök tortát, plusz szeretnék valami programot adni neki, amin csak ketten lennénk. Tőle az én szülinapomra wellnesshétvégét kaptam (amihez nagyon olcsón juthattunk hozzá ismerőse miatt, de nem ez a lényeg). Milyen programot adhatnék neki, ahol csak ketten vagyunk és megfizethető az ára?
Évfordulónkkor pedig megbeszéltük, hogy ismét elmegyünk egy wellnesshétvégére, de szeretnék valami tárgyi maradandó emléket is adni neki. Nem szeretnék ilyen közös képes holmikat adni neki, sem pedig csokit, parfümöt stb. Valami kreatívat szeretnék, de még nem jutott semmi jó eszembe...
Tudnátok konkrét tippeket adni, vagy olyan dolgokat mondani, amik nektek beváltak már? :)
21L
Vicces, de ez nálunk is így van - a szülinapomon van az évfordulónk! :D
A tárgyra térve, kuponos ill. kedvezményes oldalakon keresgélnék. Rengeteg elképesztően jó program van kedvezményes áron a masszázstól a városnézős hétvégén át az extrém sportokig, a gyertyafényes vacsorákig és borkóstolókig szinte minden.
A megfizethető ár nálatok nem tudom mennyi, így nehéz ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!