Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ha valakivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha valakivel nagyon sokat vagytok együtt, előfordult már hogy szerelembe estetek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki külsőre nem jön be, mégis jóképű. Nagyon sokat vagyunk együtt, napi 2-3 órákat heti 3-4 alkalommal egyszerűen imádok vele lenni mert nagyon értékes tulajdonságai vannak. Barátkozni akartam csak vele de azt veszem észre magamon hogy egyre többször jut az eszembe, a környezetem már szólt hogy rengeteget emlegetem, mindig kimondom a nevét, pedig tényleg nem tetszett mint férfi. Lehet hogy beleszeretek??? Nem igazodom ki saját magamon sem... Előfordúlt már mással is ilyen? Azt mondják a nőnek sok idő kell hogy szerelmes legyen. Lehet ezen az úton vagyok?

2015. aug. 25. 10:18
 1/3 Amy987 válasza:
100%
Egy nőnek egyáltalán nem kell sok idő,hogy szerelmes legyen. Igen,szerintem elkezdtél beleszeretni. Vonzódsz hozzá a tulajdonságai miatt,és kívánod a társaságát... Ezt így látatlanban nem tudom megmondani,hogy jó párost alkotnátok e. Azt észrevetted, hogy neki teszel e?
2015. aug. 25. 10:23
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 szerintem igen mert amúgy nagyon elérhetetlen embernek ismerik, velem mégis ennyi időt eltölt mostanában és nagyon aranyos..
2015. aug. 25. 10:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódok hozzá akkor nem. Sokat vagyok a férfi kollégámmal akivel csak ketten dolgozunk és bírom mert jó fej, okos fickó de képtelen lennék vonzódni hozzá mindegy mennyi ideig vagyunk együtt...
2015. aug. 25. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!