Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg éhenhalok?
Talán egy hónapja kezd bennem tudatosulni hogy úgy érzem érzelmileg éhen halok mellette.
Én annyira szeretném ha ölelgetne, csókolna.. De nem tudom az igénye erre annyira alacsony hogy én közben meghalok..
Több kérdésem is lenne...
Egyrészt hogy lehet hogy egy ember ennyire nem vágyik közelségre?
Ha ennyire elteroek az igényeink ilyen téren akkor jól érzem hogy ennek nincs jövője igaz?
Vagy tudnék valamit változtatni?
Beszéljétek meg a dolgokat először is:)
Ha pedig nem hajlandó változni kicsit sem, akkor előbb utóbb úgyis szétmentek ha csak nem nyeled le a békát:)
Nálunk én kértem ezt, azt aztán nem lett belőle semmi. Egy idő után pedig még a padlás is tele volt ezekkel aztán szétmentünk :)
Igazából mérlegeld a dolgot:
A, benne maradsz ebben a kapcsolatban ha a másik fél kicsit sem erőlteti meg magát a kedvedért.
B, kilépsz a kapcsolatból és ki tudja meddig leszel egyedül, viszont van rá esély hogy találsz olyat aki megteszi ezeket neked és lehet hogy önként:)
Amúgy embere válogatja az igényeket.
Gyik-en volt pár komment hogy ők tök jól megvannak, de nem tudnak együtt aludni a másik féllel. Tehát kinek mi az igénye:)
Lassan egy éve vagyunk együtt.. Sokáig ismerkedtünk azért de idő kell ahhoz hogy az ember lássa milyen a másik.
Megpróbálok vele leulni megbeszelni aztán meglatjuk mi lesz.
Hát igen iranyitana sok mindenben ha tudna. De ebbe sajnos beletörik a bicskaja. Szereti kézben tartani a dolgokat de már már túlzasba viszi.
Hát mondjuk engem ez nem tud. Lehet ez is a baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!