Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manipuláltak már titeket érzelmileg? Elhitették, hogy szerelmet akarnak, közben hátsó szándékuk volt?
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 13:02
1/13 anonim válasza:
megválogatom kivel jövök össze
exek lehet komolyat akartak, de baxtak tenni érte, ezt nem tartom annak
volt olyan aki próbált elcsábítani, de hiába
szerencsére könnyen detektálom ezeket
24F
2/13 anonim válasza:
Igen, volt.
Szar érzés volt rádöbbenni hogy bedőltem :-)
3/13 anonim válasza:
Mi a hátsó szándék? Anál? Amúgy valahol minden szakítás ilyen érzés, szóval ha ez a kérdés is erről szól akkor inkább ne is erőltesd.
4/13 anonim válasza:
Mivel hogy tanulmányoztam pszichológiát s manipulációt is,így hamar kiszűröm a lelkes amatőröket. Amúgyis nagyon nehezen bízom meg az emberekben, sok időbe telik nekem az ilyesmi,viszont nekik nincs idejük várni. Vagyis kevesen vannak olyanok,akik képesek lennének évekig velem lenni,hogy majd kihasználjanak.
5/13 anonim válasza:
Szánalmas volt mikor levettem róla az álarcot
6/13 anonim válasza:
Szánom-bánom bűneim, de 5 nővel megtettem:(( Tulajdon kép, nekem is car érzés volt a tudat. Viszont, a szeretkezés, csak akkor az igazi, ha a nőnek vannak érzelmei. Érzelem nélkül, csak szex.
7/13 anonim válasza:
Igen. Sajnos naiv voltam. De most már legalább tudom milyen embereket kell messzire elkerülni.
8/13 anonim válasza:
Voltak csalódások. Arra viszont külön èrzèkem van, hogy messziről elkerüljem az ilyeneket.
N
9/13 anonim válasza:
Igen.És nem a csak szexre irányult a hátsó szándék.Pont ez a része nem működött jól.A háttérben azon munkálkodott, hogy teljesen elzárjon a külvilágtól.Szerencsém, hogy vége lett.
10/13 anonim válasza:
Rólam egyszer azt hitte egy lány, hogy manipulálni akarom érzelmileg, pedig szó sem volt erről. Totálisan belé voltam zúgva, őszintén, tiszta szívből szerettem, mégse bízott bennem. Szóval ez fordítva is megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!