Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most jól értem, hogy a viharsz...

Most jól értem, hogy a viharsziget arról szólt, hogy Leonardo tényleg rendőr volt és csak elhitették vele, hogy megölte a családját?

Figyelt kérdés
Abból gondolom ezt amit a C szektorba lévő rab mondott neki. Olvastam itt azt, hogy minden a világítótoronyba derül ki, de arról én csak azt gondolom, hogy akkor próbálják meggyőzni amit a 4. orvos mondott neki a barlangba, hogy neki is voltak gyerekei ami nem igaz.
2016. máj. 6. 23:47
 1/4 anonim válasza:
Szerintem a vege relativ es mindenkinek sajat maga kell eldonteni, ezen pl en is gondolkodtam de szerintem valoban rendor volt es a dokik csak segiteni akartak neki
2016. máj. 7. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az jött le, hogy tényleg rendőr volt, aztán bekerült a szigetre, próbálták kizökkenteni, ő ezt felismerte de nem akart tovább élni a bűntudattal és inkább a lobotómiát választotta.
2016. máj. 7. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A viharsziget a következőről szól.

Leo rendőrbíró és a film a néző fantáziájára bízza a végső döntést. Elfogadhatod azt is, amit a barlangban a doktornő mondott vagy azt amit a toronyban a vezető pszichiáter mondott. A doktornő verziója szerint a szigeten kísérelteket végeznek a betegeken, agyműtéteket végeznek a toronyban. Mivel rájött , így ő is elmebeteg lett a többi doki szemében, ezért menekült el. Közölte Leoval, hogy előle is titkolják mert rendőrbíró, és valószínű, hogy pszichotróp szerekkel tömik amitől néha hallucinál.

A vezető pszichiáter a toronyban viszont azt mondja, hogy a rendőrbíró már 2 éve az állandó betegük, mert képtelen feldolgozni, hogy a felesége megölte mindhárom gyereküket, így ő megölte a feleségét. A trauma miatt tagadóképzeleti vannak, kitalál mindig valami sztorit, csak ne kelljen a valóssággal szembe néznie. A doki közölte vele, hogy már többször próbálták eljátszani Leo által elképzelt szerepeket, mert remélték így szembe néz az igazsággal. Ha nem képes felfogni a valóságot, nem marad más hátra csak a lobotómia, ami meggátolja , hogy a jövőben rátámadjon másokra, de ennek egyik gondja, hogy nem fog emlékezni a múltjára.

A végét te döntöd el, hogy értelmezed.

2016. máj. 7. 00:46
 4/4 Dorián.G ***** válasza:
Ebben semmi eldöntendő nincs... Mindenki aki azt hiszi hogy csak átverték és akik nem tudják eldönteni, hogy mi az igazság, vagy azt gondolják, hogy mindenki döntse el maga nézze meg újra a filmet abban a tudatban, hogy ő tényleg beteg. Ha úgy nézed, hogy ezt tudod akkor látni fogod, hogy az egész film úgy épül fel, hogy az igazságot tudva egyértelmű jelei vannak annak, hogy ő tényleg beteg és az egyik páciens és csak segíteni akartak rajt. Amúgy ez a film olyan, hogy ha ötödszörre nézed, akkor is találsz benne olyan momentumot amit addig nem vettél észre, nem tünt fel... ezért ilyen fantasztikus ez a film.
2017. máj. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!