Lapierre 1991-es Cro-mo vázas bringám van. Vázszámot nem találok rajta, csak a muffolás mellet vannak 2 számjegyű számok. Lehetséges, hogy kimaradt a vázszám? Semmi jele, hogy manipulálták volna.
Ha a középcsapágy-házat körbevizsgáltad (alján vagy peremén körbe), akkor nem sok lehetőség maradt, voltak gyártók, akik a nyeregvázcső felső bilincsébe ütötték vagy a hátsó villapapucsba.
A Lapierre az LP betűk után 7 jegyű számot használ.
Ma már lehet, hogy LP, és hét számjegy, de nem tudom 1991-ben , hogy alkalmazták.
73-as szám van, a nyeregszárnál.
Ha a középcsapágyház alján nincs, akkor nincs.
Gyártottak olyat, amin nincs.
Ma ezt megnézed, itt megvan, hogy serial helye középcsapágyház alja vagy "none".
Próbáld meg, a Lapierre saját oldala enged-e serial nélkül is regisztrálni. Nem tudom, hogy a sorok végén a csillag kötelezőt vagy nem kötelezőt jelent. Ha kötelezőt, akkor copás, nem tudom, hogy várhat el egy cég serialt a regisztrációhoz, ha anélkül gyártott vázakat.
Nyilván azok kötelező rovatok.
Akkor sorszám nélküli.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!