Régi CrMo vázas, canti fékes trekkingből lehet cyclocross kerékpárt csináln?
Valami hasonlót mindenképp. Bár biztosan van eltérés a cyclocross és a trekking vázgeometriája közt, ez áll a legközelebb hozzá.
Most ötletet adtál. lehet, én is csinálok egyet.
Várom a fejleményeket!
Egy ilyen jószág megfelelő gumikkal, csomagtartóval, kicsit más üléspozicióval nagyon komoly világjáró túragép is lehet. Én most egyébként ilyesmin ügyködöm.
Annyira felizgatott a téma, hogy ma délelőtt erős felindulásból vettem egy pár XT agyra szerelt MTB kereket hetes kazettával az ócskapiacon kettőezerötér'.
"sajnos" mindkettőt takarítani, az egyiket meg kicsit centírozni kell használat előtt. :-)))
15ért majdnem lett egy gepida trekkingem, de nem tetszett a vázgeometria. pedig az is megérte volna, csak a bowdenek voltak rozsdafoltosak.
Van benne hely a 28as keréknek?
És bìrni fogod mert a trekingek nem az alacsony sulyról híresek.
Nem verseny geometria.
De,olcsó.
Hmm ez kevés a jó versenyzéshez.
simán, én is hasonlót tervezek jelenleg. próbálj minél rövidebb, jobb geometriájú vázat választani, tehát mondjuk az nem olyan jó, ha a hátsó kerék mérföldekre van az üléscsőtől még vastag gumival is.
cx-versenyzésre semmiképp nem alkalmas, de mindenes csapatós gépnek elég király lehet. mostanában úgy is elég felkapott ez a kategória (gravel bikeok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!