Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Olvastam az interneten, hogy...

Olvastam az interneten, hogy nem is volt hold utazás, és, Lehet hogy az ott készült képeket manipulálták, összeszerkesztették?

Figyelt kérdés
Lehetséges hogy nem is volt holdutazás vagy, hogy a képeket a földön csináltak?(elvileg a képeken az árnyékok nem stimmelnek). Válaszokat köszönom!
2016. aug. 11. 22:18
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Találtam már cikket amiben erről vitáznakbezért köszönöm,de nem kell válaszolni! :)
2016. aug. 11. 22:28
 2/25 hollófernyiges ***** válasza:
60%
Szerintem internet sincs, csak a háttérhatalom találta ki a plebs megvezetésére.
2016. aug. 11. 22:30
 3/25 anonim ***** válasza:
65%
Akkor próbáld megválaszolni azt a kérdést hogy az űrhajósok mai napig teleszkópokkal látható nyomait, az ott hagyott és mai napig használt mérőeszközeit ki vitte oda.
2016. aug. 11. 22:48
 4/25 Mojjo ***** válasza:
75%
Az interneten mindent olvashatsz és annak az ellentétét is. Nem kell mindent elhinni. Ha az amerikaiak kamuztak volna, azt az oroszok (akik nyílván a világon minden képkockát és egyéb Holdutazással kapcsolatos anyagot ötvenezerszer átnéztek) nem kis hanggal ordibáltak volna - ennél jobb alkalmuk az életben nem lett volna a nagy vetélytárs, sőt, kvázi ellenség megszégyenítésére, moráljának rombolására. De mint tudjuk, nem tettek ilyesmit...
2016. aug. 11. 22:51
 5/25 anonim ***** válasza:
46%

Volt Holdutazás, csak a felvételek lettek stúdióban megcsinálva, azt szánták tartalék koreográfiának. Amikor odaértek a Holdra megdöbbenve tapasztalták, hogy az idegenek már ott vannak : hüllőemberek. Így az előre felvett műsort kellett leadni, volt is egy adásszünet, míg betőltötték a tartalék kópiát.

https://www.youtube.com/watch?v=NqBwxLndyo0

2016. aug. 11. 22:54
 6/25 anonim ***** válasza:
65%

Engem nem hat meg, ha vki ordibalva bizonygatja, hogy marpedig igenis volt, nem hiszek neki.

Persze annak sem hiszek aki meg eskuszik arra hogy nem volt.

En nem tudom bizonyitani egyik verziot sem. Es a szomszedom sem tudja bizonyitani. Es egyik ismerosom sem tudja, mert senki nem volt ott. Minden amit tudunk, azt masok tettek a fejunkbe, ugyhogy akar hazugsag is lehet.

Az urhajosokkal meg valszeg sosem fogok talalkozni, es ha talalkoznek is, gondolod bevallanak nekem hogy volt vagy sem?

Ezert ilyesmivel en kulonosebben nem foglalkozom.

A mindennapi eletemet ez miben befolyasolja? Ettol olcsobb lesz a kenyer? Ettol kevesebb idiota fogja vezetes kozben nyomkodni a telefonjat es bealudni a zoldnel? Nem? Akkor kulonosebben nem torom magam, hogy kideritsem volt vagy sem.

Erdekes a dolog, ha nagyon raerek elidozok a temaval, de nagyon sok vert ne izzadj miatta.

Ha mar a holdraszallasnal tartunk, a lapos foldrol meg nem olvastal? ;D

2016. aug. 11. 23:17
 7/25 anonim ***** válasza:
44%

Az Apollo 17 leszállási területe a Földről nézve:

[link]

2016. aug. 11. 23:23
 8/25 anonim ***** válasza:
73%

És még valami. Van egy holdrengést vizsgáló műszer és egy speciális tükör, amely a föld-hold távolság pontosabb méréséhez használt lézersugarak visszatükrözésére szolgálja. A mai napig használatban.

A tényekkel nehéz vitatkozni, ezek a tárgyak ott vannak és működnek. Nem a szél fújta oda őket.

2016. aug. 11. 23:28
 9/25 anonim ***** válasza:
38%

"Az Apollo 17 leszállási területe a Földről nézve: "

Photoshop.

2016. aug. 11. 23:41
 10/25 anonim ***** válasza:
24%
9#, bizonyíték? A távolságmérésre használt lemezt használják amatőrök is. Az hogy került oda, postagalambbal?
2016. aug. 11. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!