Olvastam az interneten, hogy nem is volt hold utazás, és, Lehet hogy az ott készült képeket manipulálták, összeszerkesztették?
Azok a nyomok szerinted csak a NASA számára láthatóak? :DD
A photosopp előtt is készültek ilyen fotók, ezek láthatóak más országok űrügynökségei és csillagászai által is. Szerinted pl Kína vagy Oroszország hány másodperc alatt kürtölné tele a sajtót a bizonyítékokkal ha nem lenne ott semmi?
És mi van a földre hozott tonnányi holdkőzettel, ami ugye nem csak a NASA trezorjában landolt, hanem rengeteg ország kutatóinak is adtak belőle. Ezek mind bizonyíthatóan nem a Földről valók.
És mi van a Szovjetekkel, akikkel az űrversenyt vívta az USA? Szerinted ha nem szálltak volna le a Holdra akkor a Szovjetek ezt nem vették volna észre? Leszálltak, észrevették, vége volt a versenynek.
Mindig megmosolyogtattak azok az izzadságszagú próbálkozások azoktól akik nyomatják ezt a "holdraszállás kamu volt" szöveget. Egyszerűen nincsenek tisztában azzal amiről beszélnek.
A pontozásokból ítélve nagyon sokan vannak, akik nem hisznek a Holdra-szállásban. Ez döbbenet azért... Azt ugye tudjátok, hogy ennyi erővel holokauszttagadók is lehettek?! Ami azért már tényleg ultra gázos...
Azon már hűltem egyet, hogy az amerikaiak 7 százaléka nem hisz a Holdra-szállásban, de hogy Magyarországon, ahol azért az alapműveltség egy magasabb szinten van (eddig legalábbis úgy tűnt számomra), ez ugyan úgy jelen van.... Szégyen, nem tudok mást mondani... :(
^Magyarországon az alapműveltség a béka s@gge alatt van és csökken sztem. A GYIKen meg pláne az elmúlt pár évben.
Valóban a műveltség "divat" és "elvárás" volt a közelmúltig valamennyire (bár ki tudja, hogy a néprétegek mekkora %ában...), bár a tájékoztatás annyira rossz volt sok szempontból, hogy szerintem nehéz megmondani, hogy aki többet tud, az valójában MIT tud. Elvileg művelt emberek is sajnos, sok hiányos, pontatlan tájékoztatást hordoznak.
Úgy értem, ez logikus - ha itt és itt van egy ilyen-olyan kutatás, de adott országba adott nyelvre csak X forráson keresztül jut el, akkor erre vannak korlátozva.
A GYIken nívósabb oldalakkal pl. Quora szemben itt nincs szabályozva, hogy végtelenszer fel lehessen tenni egyetlen kérdést vagy hogy a jó válaszok ki legyenek emelve. Úgy veszem észre a megelőző évekkel szemben a GYIK közönség ezért sok szempontból "kifáradt". (Ez a holdraszállós buli is ezerszer volt már.)
Az ilyen lepöttyöző kampányok is elég gyakoriak.
Előbb-utóbb lehet hogy rájönnek sokan, hogy technikailag nem elég nívós az oldal? Ki tudja? és maradnak majd a barom ezósok?
Zoltán fog kvantumfizikát tanítani? Orvosi tanácsot meg majd az auragyógyítók és a kristállyallgyógyítók adnak?
A mai politika (Fityesz párt) is a legaegyszerűbb lelkű érzelemlényeket támogatja, a legalantasabb érzéseit próbálja felerősíteni, az idegengyűlöletet, az elbizakodottságot és így tovább.
Megyek az utcán, ilyen "tájékoztató" posztereket látok:
"TUDTA? A párizsi támadásokat bevándorlók hajtották végre!"
Hülye náció hazug vezére. Gyönyörű lesz (illetve már az) itt az élet, mondhatom.
Olyan színvonalas ismeretterjesztő oldalak nincsenek a magyar weben, amikre szükség lenne.
Mi itt csapkodunk árral szemben, próbáljuk a tudásnak egy kis szeletét legalább áthozni a gyerekek okulására.
De mi mire vagyunk jók, ha az online magyar sajtó kollektíven sz@rik az egészre és boldogan közli a tények helyett a bulvár "híreket".
Még csináljuk egy ideig, aztán majd boldogulnak a tudatlanok, ahogy tudnak.
Mi a közös pl. az alábbiakban:
- AIDS tagadók
- holokauszttagadók
- evolúciótagadók
- relativitástagadók, newtonhívők
- tetszés szerinti ezotéria (Nosztradamusz fanok, Bermuda-háromszög félők...)
stb stb.
...az, hogy egy óriási dokumentált tudásmennyiséget tagadnak gyerekes, végig nem gondolt és már megszületésekor elbibázott érvekkel, mégis csinálják, csinálják, és pontos köztájékoztatás hiányában sikerrel adják (-az alaptalan semmit!-) tovább.
Ilyenek, hogy
"Miért lobog a zászló..." Könyörgöm, elemi iskolás fizika.
De nem, mi ismételgessük, akár TV-ben is.
Vannak holdkőzetek, vannak MA ÉLŐ EMBEREK, akik részt vettek a programban, vannak történelmi dokumentumok, vannak -ma is létező konspirációt szükségessé tevő- holdfelvételek. Az ellenoldalon pedig ilyen szintű "bizonyítékok": "ha erre a képre így kancsítok, akkor anyám szoknyájához hasonlít".
A hülyeség. Az vár a magyarokra.
Mondjuk nekem is jobban tetszene, ha arccal (értsd: ellenérves kommenttel) vállalná valaki a pötyizést. Amikor látod az ilyen témaköröket, az agyonnyomogatott piros %-okkal, az lényegében megfélemlítő/lejárató kampány, amivel az oldalt gyilkolják.
Hiszen ezzel a % funkció - ha már a járatos válaszolókat is lepöttyözték az "okos" emberek - lényegében értelmét veszti.
Ja amúgy az árnyékok is stimmelnek!:
https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0
Bizonyára a tagok is be vannak szervezve mi? Vagy netán gyíkemberek lennének? IGEN! gyíkemberek akik az UFÓkkal együtt az illuminátusok jobbkezei...
Gyökerek...
Na jó azt megértem, hogy az internet valóban félrevezetheti az embert, aki nem nézegetett, nem olvasgatott az űrkutatás eredményeiről, fejlődéséről, stb...
Azt is megértem, hogy valaki kicsit hiszékenyebb az átlagnál, esetleg vágyik valami olyan felismerésre, ami megváltoztatná az emberek elképzelését a valóságról.
Megértem, hogy az ember néha alábecsüli az előtte lévő korban élők szakmai és technikai tudását. A Holdra szállás elképesztő teljesítmény volt ami kb. a piramisok megépítéséhez fogható.
Ami viszont kifejezetten zavar, az az utánajárás hiánya, és a józan paraszti ész teljes nélkülözése. A bizonyítékok, amik alátámasztják az Apollo programot (ami ugye 12 űrhajóst és 6 oda-vissza utat jelentett) egyszerűen nem megkérdőjelezhetők!
Ha igazán kíváncsiak vagytok az igazságra ne csak internetes kattintásvadász oldalakra látogassatok el, hanem nézzetek archív videókat, adatokat, interjúkat, akármit ami a témával kapcsolatos, és meg fogjátok látni, hogy itt nincs semmiféle összeesküvés és maga a világméretű átverés sokkal nagyobb erőfeszítést és lemondást igényelne, mint egy Holdra szállás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!