Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Benne maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kindi kérdése:

Benne maradnál egy olyan kapcsolatban, melyben nem vagy biztos érzelmileg?

Figyelt kérdés

Párom rendes, figyelmes, megbízható, mégis úgy érzem, nem lesz folytatás. Valahogy nem látom már többet magam vele, nem vágyom rá, hogy összeköltözzünk.

Sajnos mióta megismertem ő munkanélküli és a segélyéből él amit kb 2 éve kap (svájci) de aktívan keres és állásinterjúkra eljár, alkalmi állásokat elvállal. Elejében ez azért nem zavart különösebben, mert nem gondoltam, hogy ilyen hosszútávú kapcsolat lesz belőle, viszont egy idő után elkezdett nyomasztani és beszéltünk is erről. Van bennem egy fura érzés, hogy "én ennél jobbat érdemlek".

Nem tudom megmondani mi a bajom vele, mondtam neki, hogy én úgy érzem nem teszem oda magam 100% ebbe a kapcsolatba így én nem akarom folytati, mert ha csak 60% teszem oda magam, számomra nincs értelme.

Mint aki nem hallotta mit mondok, megnyugtatott, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és együtt kell ezeket átvészelni. Egyszerűen annyira türelmes velem, hogy nem is tudok rá rosszat mondani. Nagyon meg van ijedve, hogy elhagyom.

Az utóbbi időben szinte depressziós lettem, nyomaszt, hogy nincsenek terveim vele kapcsolatban, örülök, ha látom, de ennyi. Ugyanakkor nem tudom megmondani, mi a bajom vele és igazságtalannak érzem, amit teszek vele.

Mit tennétek a helyemben?

2017. szept. 27. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudok nem biztos lenni érzelmileg.

Ha ilyenem lenne, mindent megragadnék, el tudjam sajátítani érzelmi biztonságot alap szinten, majd azt gyakorolva döntenék.

2017. szept. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!