Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 ev hazassag es 2 gyerek utan beleszerettem egy fiatalabb ferfibe. Nem lehetunk egyutt vallasi es erkolcsi okokbol. Elmondtam a ferjemnek mivel erzelmileg megcsaltam nem tudom elfelejteni, nem tud valllani a csaladja miatt, hogyan tegyen tul magam?
Szakits meg minden kapcsolatot a fiatalabb pasival
A férjeddel pedig kezdjetek el randizni, rendbe tenni a kapcsolatot, kettesben romantikázmi
szerintem felnőtt nőként, anyaként nem kéne hibbant kamaszlányként viselkedned.
ha a faszit akarod,válj el.
ha a társadalomnak és istennek akarsz megfelelni, akkor maradj.
Kérdező: Normális vagy?? 2018-at írunk, nem a sötét középkort, amikor dézsma, tized, egyházadó, meg boszorkányégetés van.....ba**eg!!
Ennyire h.ü.l.y.e hogy lehet valaki? Térjél már észhez, és a kedves párodat is rángasd bele ebbe a világba! Komolyan a vallást kéne kiírtani, minden baj okozója. Ennyi tudatlan, korlátolt elmeháborodottat....inkább tanulni kellett volna reál tantárgyakat, és csiszolni az elmét, nem benyalni ezt a sok f***ságot.....
1. Ha ő nem tud vállalni a családja maitt, akkor nem szerelmes beléd. Max. te érzel épp szerelmet őbelé.
2. Felnőtt nő vagy, anyuka. Az érzelmek jönnek - mennek. Még ha elhagyná érted a családját..és úgy vesztenéd el a fejed, és éreznél kísértést, hogy a szeretője légy, vagy te is elválj.. de ez így egy képzeletbeli felturbózott tinifilm.
3. Volt ilyen tapasztalatom házas nőként. Elmúlt. Mikor már fél éve nem beszéltem, nem írtam, nem érintkeztem a férfival, úgy szűnt meg létezni a gondolataimban, mintha sosem lett volna. Az id megoldja ezt, hidd el. Most kaptál egy hormonlöketet, de az idővel kiürül. Akkor is kiürülne, ha összejötténétek, de így is ki fog ürülni, csak szakíts meg minden kapcsolatot. NIns olyan szerelem, ami örökké tart. Én nem hagytam el a férjem, ellenálltam a másik férfinak, és egyáltalán nem bántam meg. A férjembe sem vagyok tinisen szerelmes újra, de teljesen okésan működik a házasságunk. Egyébként meg hosszú házasságban azért elő-előfordul ilyen helyzet mással is. Mikor visszanézel erre egy-két év múlva, máshogy fogod látni kívülről.
Hidd el, kiürülnek ezek a hormonok az agyadból, és minden oké lesz, azt meg ki kell bírni hűségben. A hűség az, a hogy akkor is kitartasz a férjed mellett idegen szex nélkül, ha épp máshogy állnak az érzéseid, a hűséget nem lehet megbánni.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!