Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem?
Uralkodj magadon, és küldd el! Kerüld a vele való találkozást, stb... mi ebben olyan qrva nehéz?!
Voltam hasonló szituban, szóval tudom, miről pofázok. Ki kell nyitni a kis szemedet, felismerni, hogy Te tehetsz erről, Te teremtesz alkalmat a "kapcsolat" elmélyítésre, megcsalás lehetőségére... stb. Igen, mindenhez két ember kell, ő is hibás, bla-bla... de b@..szameg, ki fog ebben az egészben nagyobbat sérülni, ő vagy Te? Elég egyértelmű...
Mit tegyél, hogy elfelejtsd? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne hívd át, kerüld a találkozásokat, küldd el a fenébe! Azért ez nem atomfizika.
Undorító... Egyszerűen undorító! Nyilván a pasi se semmi, de ha nem lennének ilyen könnyűvérű, önző, alja kis nőcskèk, mint TE kedves kérdező, akkor a hapsinak se lenne kivel félrelépnie. Azt kívánom neked, hogy amikor majd lesz egy 1,5 éves gyereked, akit életed szerelmének hitt férjeddel nevelsz, valaki ugyanígy toppanjon be harmadiknak az életetekbe, mint ahogy te most megtetted ezzel a családdal. És remélem, hogy majd attól a nőtől is ezeket fogod hallani: "jaj nem tudtam nemet mondani" "jaj beleszerettem a férjedbe, ő pedig amíg te vigyáztál a gyerekre, engem dugott"... Stb.
Nem, én nem vagyok megcsalt nő, aki haragszik az összes ribire a földön, inkább csak egy nő, aki alapból máglyán égetné az összes ribit a földön (nem kell szó szerint érteni, viszont tényleg gerinctelen dolognak tartom).
Lehet lepontozni, de ha mindenki kicsit belegondolja magát a feleség helyzetébe...szerintem hasonló vélemények születnének.
Hogy mit tegyél kérdező? Semmit! Ezen majd akkor törd a kis buksid, ha visszakapod az élettől.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!