Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem?
27-es,ne rajtam éld ki a haragod a barátod miatt.
És amugy en probaltam ellenallni neki eleinte,de mikor mondta hogy mar nem egy emberrel csalta meg a feleségét,akkor mar igazan nem érdekelt a felesége.. Ha neki nincs lelkiismeret-furdalása akkor nekem miért legyen?
És igen, beérem ennyivel mert nem rég jöttem ki egy egyéves kapcsolatból,ezért komoly kapcsolat nem kell,egy kis kalandra vágyom így 19 évesen.. Miert kossem le magam ilyen fiatalon? Arra még lesz idom, ha pedig ot zavarná hogy nos, akkor nem maszna ram, es az elottem levo 2 holgyre sem:)
Szoval :)
Tegyuk fel : Par ev mulva lesz egy ferjed
Egy nohoz jarkal
Szeretned h ez a no ezt tegye?..
Vissza adja az elet. Stopp!!! Keress olyat aki szabad....ne egy apukat/ferjet. Legyen benned gerinc. Legalabb a gyermekre tekintve!!!!!!
Cukilányka, neharagudj de ritka nagy r!bi vagy. Csak kérni tudom a JóIstent, hogy az ilyenektől mentsen meg! Neked aztán semmi nem számít csak legyen valaki aki....
Remélem az élettől visszakapod! :) Az én gyerekkorom is olyan miatt ment tönkre mint te vagy! Hogy elhagyja a kislányát egy 19 évesért?? Te normális vagy? Remélem csak polgárpukkasztásból írtad, amit írtál, ellenkező esetben komolyan kívánom h tapasztald meg azt amire most az áldásod adtad! Remélem soha nem leszel több senkinek egy lyuknál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!