Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzelmileg éhenhalok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg éhenhalok?

Figyelt kérdés

Talán egy hónapja kezd bennem tudatosulni hogy úgy érzem érzelmileg éhen halok mellette.

Én annyira szeretném ha ölelgetne, csókolna.. De nem tudom az igénye erre annyira alacsony hogy én közben meghalok..

Több kérdésem is lenne...

Egyrészt hogy lehet hogy egy ember ennyire nem vágyik közelségre?

Ha ennyire elteroek az igényeink ilyen téren akkor jól érzem hogy ennek nincs jövője igaz?

Vagy tudnék valamit változtatni?

2018. máj. 26. 05:56
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Azt hozzatennem hogy nagyon keveset dicsér meg. Sokszor cukkol szinte már sirasig..

És pl mindig el akar igazítani hogy mit hogy csináljak vagy pl. A ruhaimra is beszol ha nem tetszik neki..

2018. máj. 26. 05:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha mazochista vagy, élvezd!

Ha nem, vess neki véget!

2018. máj. 26. 06:16
 3/13 Bence_ ***** válasza:
100%
Miért vagy benne egy ilyen kapcsolatba?
2018. máj. 26. 06:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Mint írtam most kezdett tudatosulni bennem ez az egész.. És véleményekre voltam kíváncsi. Nyilván nem vagyok magam ellensége, ha nem tudom megoldani akkor hagyom a dolgot.

De kíváncsi lettem volna véleményekre

2018. máj. 26. 06:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, ha nem bírod tovább. Ez nem kérdés.
2018. máj. 26. 06:46
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Hát most hirtelen az jutott eszembe, hogy tiszta, józan fejjel gondolkodj el az egész kapcsolatodon, nézd meg hogy ez a jövőkép mennyire van összhangban azzal, amire vágysz.

Ha problémát találsz próbáld meg megbeszélni a pároddal - a kommunikáció szükségszerű a kapcsolatban -, gondoljátok át közösen, hogy mi lenne a legjobb megoldás, és hozzatok egy közös döntést. Amúgy lehet, hogy ő is igényli a változást.

Nyilván, ha nem hajlandó kommunikálni, akkor egyedül kell átgondolnod a kapcsolatotok jövőjét.

2018. máj. 26. 07:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Még sokáig benne maradsz, teljesen le leszel építve egy báb szintjére. Most még kritizál, később, már meg is mondja, mikor mit vehetsz fel. Hogyan nézhetsz ki, hová mehetsz, mit ehetsz és így tovább.

Ahol van tényleg szeretet, azért az emberek vágynak a másik érintésére, dicséretére, Van kinek kevesebb is elég, de azért mindenkinél megvan a vágy rá. Magamból kiindulva én ezt így nem tudnám elviselni. Egy ilyen kapcsolat, számomra szenvedés lenne és menekülnék belőle.

2018. máj. 26. 07:46
 8/13 peca1000 ***** válasza:
67%
Mond meg neki, hogy mire vágysz, mi hiányzik neked. Ha nem érdekli, akkor add ki az útját.
2018. máj. 26. 07:49
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Úgy gondolom jól érzed.Ez nem olyan dolog amin változtatni lehetne szerintem.Mármint a felszínen kondicionálhatja magát a számodra vágyott közelségre de az egy általad vágyott/kért megfelélés lesz a részéről.Kérdés elég-e ez a számodra?

Vannak ilyen típusú emberek,önmagában nincs ezzel baj csak ha másra van szükséged miért ilyet választasz magad mellé?

Ha még nem beszéltetek róla akkor itt az ideje de sokat a fentiekben említettek miatt nem várnék a dologtól.

2018. máj. 26. 07:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nincs igénye a közelségre, még önmagában nem lenne baj. Mármint ő ilyen te pedig nem, ez kellemetlen, de ettől még szerethet. A baj az hogy a leírásod alapján nem is szeret. Hiszen azt írod, hogy kritizál, beszól, nem dicsér. Tehát itt nem csak arról van szó, hogy kevesebb testi érintésre van szüksége.

Mondhatnám, hogy beszélgess vele erről, de ha nem ilyen, hiába fog próbálkozni, ráadásul mivel nem is szeret téged igazán, nem fog nagy erőt belefektetni.

Én dobnám, azonnal.

2018. máj. 26. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!