Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem érzelmileg tulsagosan függök a páromtol!?
Figyelt kérdés
Ket éve vagyunk együtt,szeretjük egymást, viszont én úgy érzem már túlságosan függök tőle érzelmileg.ha nem vagyunk együtt én eléggé kivagyok, folyton csekkolom h fent van e messengeren, ha latom h fent volt de nem írt egyből a legrosszabbra gondolok. Akar, ha ő megy el valahova, ha én mindig tudni akarom mi van vele, mit csinál, és ez nagyon rossz hatással van az életemre. Ha valamit másképp fogalmaz vagy csak nekem jön le egy mondat másképp akkor teljesen beforulok a legrosszabbat képzelem el, hogy biztos nem szeret, más tetszik neki, stb. Nem tudom mi tévő legyek, tudom, hogy nekem kell változni, de nem tudom hogyan mert már rengetegszer próbáltam lazábban venni az egészet.az a gond,hogy ezek a gondolatok előbb utóbb felfogbak emeszteni és egyre rosszabb hatással lesz a kapcsolatunkra. Pedig tényleg együtt tervezzük a jövőnket, jól megvagyunk. Nem szeretném magamat se tönkre tenni és azt se,hogy ő egyszer ra unjon, hogy ilyen vagyok :/ segítsetek legyszi;:)2017. okt. 24. 10:59
1/3 anonim válasza:
Nem bízol benne, ez itt a probléma. Szinte a bizalmad egyenlő a nullával.
Így ez a kapcsolat nem igazi.
2/3 anonim válasza:
Sztem meg a Kerdezo onertekelese alacsony es eselyesnek talalja h egy jobb party lecsapja a kezerol a parjat. Pedig 2 ev alatar bizonyithatott vna a masik husegbol.
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező, ugyanilyen voltam sokáig, majdnem tönkre is tettem a kapcsolatomat. Szerencsére a párom mindig nagyon türelmes volt velem. Nekem az segített, hogy találtam egy nagyon jó pszichológust, akihez eljártam, és az alkalmak után a párommal mindig megbeszéltem őszintén azokat, amik ott szóba kerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!