Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a kolléganőmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a kolléganőmbe mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy beleszerettem az egyik kolléganőmbe,aki gyűrűs menyasszony és folyton azt hajtogatja, hogy benne vannak a baba projektbe.... Nekem ezt olyan érzés hallgatni mintha a kivégzésem hallgatnám... Csodálatos lány, hihetetlenül okos, szép lelkű és jószívű.

Gondoskodó és mindig mellettem van,ha valami gond van. Nagyon kedvel engem, folyton keresi a társaságom. Ha valami munkahelyi probléma miatt magamba fordultam mindig tök rosszkedvű volt ettől ő is. Akkor örülünk mindketten ha egymást vidámnak látjuk és segítünk a másiknak ha nem így van. Nagyon megleltem benne a másik felem. Ő egy olyan lány, aki tényleg ritkaságnak számít mamár. De sajnos nem lehet az enyém az elején leírt okok miatt. Szenvedek ettől. Az érzéseimről nem beszélhetek nekem, mert az biztos,hogy tönkretenné a baráti viszonyunkat,így el kell temetni magamban sajnos.... :( mit lehet ilyenkor tenni?

2018. máj. 6. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
megjön a baba, gyesről amikor visszajön már válni fog. ezt most borítékolom. az eddigi munkatársaimnál ez volt. akkor lecsaphatsz
2018. máj. 7. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha olyan nagy barátok vagytok, és annyira dúl az őszinteség, akkor tényleg érdemes ezt is kimondani. Megkérdezni, hogy valóban szerelmes e a vőlegényébe, mert előfordulhat, hogy bizony nem, és tényleg csak belemenekül egy kapcsolatba, hogy otthonról elszabaduljon, vagy a másik erőlteti.

Ha meg tényleg boldog kapcsolatban van, akkor legalább nem azzal izzasztod magad a hátralevő életedben, hogy milyen kár, hogy nem mondtad el, és hogy mi lett volna, ha...

Szerintem ha nem kölcsönös a szerelem, akkor amúgy is jobb nem erőltetni a barátságot, vagy a túlzott kedvességet a részéről, mert azzal csak felkavar téged. Ennyiből jobb is, ha tisztában van ezzel, mert így figyelmesebb tud lenni. Nem mondom, hogy nem hiszek a férfi-nő barátságban, mer én is megtapasztaltam, hogy van, de ha az egyik fél egyértelműen másra vágyik, akkor jobb, ha nem csapja be magát.

2018. máj. 10. 15:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Ma mondtam neki,hogy lehet összejövök egy lánnyal erre tisztára bepánikolt és odavágta,hogy most szivatom-e? Nagyon meglepődtem a reakcióján. Úgy nézett rám mint a véres rongyra. Ez már kicsit gyanús... Aztán mikor mondtam neki hogy csak vicc akkor megkönnyebbült. Kérdem én miért reagál így egy gyűrűs menyasszony aki babát tervez.... :)
2018. máj. 10. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:
ugye tudod-e szívem csücske, ha megcsalja veled a férjét, akkor valszeg a közeljövőben te is hasonló sorsa jutsz? :)
2018. máj. 11. 08:26
 15/19 anonim ***** válasza:
aki 1* megteszi... te is tudod
2018. máj. 11. 08:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben szerintem mondd meg neki kerek perec, hogy őt szereted, és ha nem boldog a párjával, akkor lépjen ki abból a kapcsolatból. Ha azt lezárta, akkor te örömmel fogadod, és mindenki boldog lesz, (egy idő múlva a vőlegénye is, mert egy sokkal rosszabb folytatástól menekült meg, ha most csalódott is).
2018. máj. 11. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Esetleg mutasd meg neki ezt a videót, és kérdezd meg tőle, hogy komolyan el szeretné játszani ezt a jelenetet? :D

https://www.youtube.com/watch?v=qzcWgtb1ERo

2018. máj. 11. 11:45
 18/19 anonim válasza:
Mi történt végül?
2023. jan. 17. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyébként miért szólalt meg nálam a kamujelző ennél a kérdésnél?
2023. jan. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!