Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a kollégámba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a kollégámba, akinek van barátnője, viszont nem fényes a kapcsolatuk. De részletezem lenn, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szóval igen. Beleszerettem a kollégámba. Még egy éve sem dolgozunk együtt. Ráadásul jó barátok is lettünk.

És igen. Van barátnője. Azt hiszem több, mint kettő éve. A barátnőjével ezidáig csak négyszer találkoztam.

Kétszer céges eseményen, az egyik egy hivatalos, de kötetlen vacsora volt, a másik pedig nem hivatalos, bárlátogatás és biliárdozás. A másik két alkalom pedig házi találkozó volt, páran, akik így munkából összehaverkodtunk.

Amit a kapcsolatukból látok, az nem éppen ideális. Szinte úgy voltak a lakáson tartott találkozókon, mintha nem is ismernék egymást. A másik két eseményen legalább egymás mellé ültek, illetve egy csapatban biliárdoztak. De ennyi. Mindig külön jönnek, maximum együtt távoznak.

A munkában szoktunk beszélgetni, de sose mond semmit a csajáról. Ellenben kimegy vele néha telefonálni, és volt, hogy behallatszott a veszekedés. Az is gyakori, hogy Messengeren ír valamit a barátnője, nem tudom mit, de rögtön rossz kedve lesz tőle.

Amúgy egy csomó dologban passzolunk vele. Ha nem lenne a kapcsolata, már rég kialakult volna valami, úgy vélem. Nem tudom igazából, hogy most akkor mi van. Nem tudom, miért őrlődik a rossz kapcsolatában, ahelyett, hogy végre ledobná a terhet.

Ráadásul szerintem a barátnője a szakítás akadálya, ő akaszkodik a pasira, ahelyett hogy belátná, veszett fejsze nyele. Pl., a kollégám utálja a Facebookot, meg mindent. Nem használja, csak az üzenetküldést. Jó, van fenn képe, de minden ezer éves. Évek óta nem frissíti (csak a profilképét, a barátnőjével vannak rajta). Le is van neki tiltva, senki sem írhat az idővonalára. Mégis, időnként megjelenik egy-egy ilyen poszt ott neki, amit a csaja tesz fel, valami szerelmetes, csöpögős dolgot, vagy közös képet. Ergo olyankor a kollégám le kell, hogy vegye a tiltást, amíg a barátnője kiteszi, aztán vissza kell tennie. Szóval a barátnője folyton szükségét érzi, hogy világgá kürtölje, milyen nagy a szerelem. Pedig nem úgy tűnik... Ráadásul tudom, hogy a kollégám utálja a Facebookot, meg a posztolást, mégis kierőlteti a barátnője ezeket a falára.

Meg amúgy a kollégám semmi ilyen megjelölédt nem enged, de a csaja kb. minden héten tesz ki valamit, amin megjelöli, hogy vele. És azokat mindig engedélyezi, hogy hozzá legyen rendelve.

2018. máj. 1. 18:34
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Ezt a Facebookos dolgot azért ecseteltem, mert egyértelmű, hogy kierőlteti a barátnője, meg közléskényszere van. Ez is egy olyan dolog, amiben nem passzolnak. A barátom utálja a közösségi médiákat, csak a chatet használja.

Meg van is köztük 5-6 év korkülönbség. Már arra is gondoltam, jeleznem kéne neki, hogy nyugodtan szakíthat, mert nem maradna egyedül. Tényleg nagyon problémás a kapcsolatuk, tudok dolgokat, mennyi minden nem passzol. Még hogy milyen a barátnője természete.

2018. máj. 1. 18:38
 2/27 anonim ***** válasza:
74%
Én is elég hasonló szituban vagyok, így mondom, hogy ne üsd bele az orrod ennyire a dolgukba. Lehet, hogy tényleg tetszel a pasinak, és lehet, hogy tényleg rossz a kapcsolata, de ha valóban így van, akkor abból előbb-utóbb úgyis ki fog lépni a te segítséged nélkül is. Meg egyébként is egy kétéves kapcsolatot azért nem annyiból tart lezárni, még ha megromlott is, hogy egyik napról a másikra viszlát. Nem kell kierőszakolnod, hogy ott hagyja a barátnőjét, ha akarja, majd úgyis megteszi. Te csak legyél vele kedves, éreztesd, hogy szimpatikus neked, a többi meg az ő dolga, majd eldönti.
2018. máj. 1. 18:43
 3/27 anonim ***** válasza:
58%
2018. máj. 1. 18:48
 4/27 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is az a véleményem hogy sajnos vagy nem sajnos de nem a te dolgod.

Ne turkálj bele más kapcsolatába, mert neked sem esne jól ha a tiédbe másznának bele más nők.

majd kidobja a csaját ha unja a banánt. De ne te legyél a szakító ok.

És azért nem látsz bele 100%-san a dologba. Lehet hogy olyan dolgok is vannak amiről neked fogalmad sincs.

Maradj ki ebből.

2018. máj. 1. 18:52
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem hagyd, ne te legyél a szakítás oka, mert akkor biztos, hogy lesz kit utálni. Ha nem jó a kapcsolat, előbb-utóbb magától is véget ér, ha tetszel a kollégádnak, akkor meg előbb-utóbb biztos, hogy lépni fog. Ha nem, akkor se keseredj el, ez van. Foglald le magad, dolgozz, szórakozz, ne őrlődj ezen.

Nekem is van egy kollégám, aki tetszik, nem beszél kapcsolatról, de most úgy tűnik, két nőt is hülyít egyszerre, és én ezt kívülről látom. Lehet, hogy mellettem is csinálná, attól még tetszik más dolgok miatt, ha eltekintünk ettől a tulajdonságától, ugyanolyan lendülettel és elszántsággal éli az életét, mint én, nagy erőbedobással küzd a céljaiért, az a tipikus "én megcsináltam, de ti ne csináljátok utánam, mert ez így nagyon kockázatos" típus, én dettó ugyanez vagyok, csak nőben. Na, szóval amikor megismertük egymást, velem is volt egy kis flört, ami jól is esett (nem azért, mert férfi, hanem azért, amilyen ember), csak nálam behúzta a féket, valószínűleg észrevette, hogy egy kicsit élesebb a szemem, és nem ugyanúgy reagáltam, emberére talált. Ha ebben a csajozás dologban nem ilyen lenne, tökéletes párost tudnánk alkotni, és sajnálom is, hogy ez van, de azért így is élvezem a műsort, amit a háttérből látok.

2018. máj. 1. 18:55
 6/27 A kérdező kommentje:
4# Az nem az enyém.
2018. máj. 1. 18:56
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
Tied, vagy sem, le kene szallni a foglalt emberrol. Ez csak a te nezopontod, hogy nem akar a nojevel lenni, mert kozben meg akaszkodsz ra.
2018. máj. 1. 18:59
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Hány évesek vagytok?
2018. máj. 1. 19:49
 9/27 anonim ***** válasza:
38%
Mondd el neki az érzéseidet, utána rajta áll a döntés. Lehet csak megerősítésre vár.
2018. máj. 1. 20:17
 10/27 anonim ***** válasza:
86%

"Már arra is gondoltam, jeleznem kéne neki, hogy nyugodtan szakíthat, mert nem maradna egyedül."

ezt semmiképp ne mondd!

másrészt 5 év korkülönbség a lehető legideálisabb, ebbe én nem kötnék bele.

harmadrészt valamiért mégis együtt van a nővel, ha olyan rossz lenne, akkor kilépne.

negyedrészt, nem látsz rá a kapcsolatukra, és ebbe több belevetítés is lehet, egész egyszerűen te annak örülnél, ha ők nem lennének jól egymással, ezért minden apró jelet felduzzasztasz, hogy biztos rossz nekik.

ha anő posztol, azt jelenti, hogy van megosztaniuk, működik a kapcsoltuk.

miért rögtön arra asszociálsz, hogy csak megjátsszák?

mi van, ha tényleg működik?

szerintem hagyd a pasit.

ha akar tőled valamit, majd jelzi.

eddigi leírásodból nem tűnik úgy, hogy jelét adta volna, hogy nőként érdekled.

2018. máj. 1. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!