Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az oktatómba?
Végeztem, bizonyítványt szereztem, és nincs okom keresni, mint diák.(felnőtt képzés)
Közben meg elkezdett hiányozni a társasága. Van valami "női praktika" amivel esetleg egy ismerkedést el lehet indítani ebben a helyzetbe? Mivel keresnétek meg, ami nem tolakodó, és nem csak egy instant választ keresnék szakmai problémára.
Odamész, megkérdezed hogy elhívhatod egy kávéra, és tessék.
Vagy igent, v nemet mond. Ebbe mi olyan nehéz? :D
Személyes elhívás lehetősége nem opció.
Ötletem sincs, mikor tart ebben a félévben órát, max tippre.
Marad a levelezés
Tudni kellene az életkorotokat és a jelenlegi párkapcsolati helyzeteteket is, hogy konkrétabb választ lehessen írni.
Ha ő egy házas férfi gyerekkel és feleséggel akkor ne keresd, ha nem láttad jelét annak, hogy tetszel neki és szexen kívül semmit nem akarsz tőle.
Ha mindketten egyedülállók vagytok, tudod a netes elérhetőségét és láttad jelét, hogy tetszel neki akkor írd meg, hogy nem vagy biztos magadban és mit szólna, ha egy kávé mellett elmagyarázná mire kell majd jobban odafigyelned a szakmáddal kapcsolatos, már élesben történő gyakorlati résszel. Ha belemegy akkor ott szépen témát is tudsz váltani. Vagy bejön, vagy nem.
Tudtunkkal független.
Hogy miként tetszem neki, az passz, volt, hogy kacérkodott, volt, hogy nem.
Ő oktat, én meg a gyakorlatból ültem be a képzésre, abban nem tud segíteni(ha nem fenyegetnek meg, hogy többé nem mehetek dolgozni, nem ültem volna be a képzésre, nagyjából egyforma ideje vagyunk a pályákon), szakmai kérdés így off.
Csizi... Nem mindegy ki hány éves? Egy nőtől amúgy sem illik megkérdezni 😄
Már vének vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!