Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az oktatómba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az oktatómba?

Figyelt kérdés

Végeztem, bizonyítványt szereztem, és nincs okom keresni, mint diák.(felnőtt képzés)

Közben meg elkezdett hiányozni a társasága. Van valami "női praktika" amivel esetleg egy ismerkedést el lehet indítani ebben a helyzetbe? Mivel keresnétek meg, ami nem tolakodó, és nem csak egy instant választ keresnék szakmai problémára.

2018. ápr. 30. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
milyen olcsó kis lotyó vagy.
2018. ápr. 30. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem hagyd békén az oktatódat.

Nekem nagyon unszmpatikus, ahogy készülsz őt levadászni.

Hány éves vagy?

És miért akarod kínos helyzetbe hozni őt?

Szerinted a mostani zaklatási botrányok után milyen megítélése lesz annak a munkahelyén és a kollégái körében, hogy egy frissen végzett tanítványával dug?

Remélem, pofára esel, és elhajt.

Ha meg családja van, és úgy mászol rá, duplán szégyellhetnéd magad.

2018. ápr. 30. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a korotok. Tök mást javasolnék egy 20 éves lánynak, mint egy 40-es, rutinos nőnek.
2018. ápr. 30. 14:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Lassan negyvenes vagyok, nem aláfekvés, meg levadászás a cél.

Ha nem munkahelyi nyomás lett volna a franc se megy még egy papírért. Olyan tárgyból volt oktató, amiből nem kellett vizsgáznom, csak bejártam, jókat szakmáztunk. Más szünetekben is jókat beszélgettünk, és egy szimpatikus férfi, akit megismernék. Ennyi.

Ha mégis családos, amiről nincs tudomásunk, akkor egyértelnű, hogy nem zavarom.

A kérdés az volt, hogy egy ilyen módon megismert embert miként lehet jobban megismerni. Miután nincs okom keresni, mi nem tűnik zaklatásnak, nyomulásnak. Egy sima konferencián megismert emberrel "tudnám" mit kezdjek.

Sajnálom, hogy az oktató szó olvasatán egyből a jobb jegyért a tanár alá befekvő tini képe jelenik meg egyesek lelki szemei előtt...

2018. ápr. 30. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, 40 éves nők már kinövik ezt a taktikázós baromságot és a legegyszerűbb utat választják, de úgy tűnik, mégsem.
2018. ápr. 30. 17:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Simán hívd el egy kávéra, teara. Egyszerű, de mégis működik
2018. ápr. 30. 17:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaj, nem kell ezt túlpörögni. :)

Megkérdezed, hogy s mint van, viccesen megemlíted, hogy hiányoznak az órái, aztán megkérdezed, nincs-e kedve megint szakmázni a "régi szép idők emlékére", vagy csak dumálni egy jót. 33N

2018. ápr. 30. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!