Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a kollégámba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a kollégámba, akinek van barátnője, viszont nem fényes a kapcsolatuk. De részletezem lenn, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szóval igen. Beleszerettem a kollégámba. Még egy éve sem dolgozunk együtt. Ráadásul jó barátok is lettünk.

És igen. Van barátnője. Azt hiszem több, mint kettő éve. A barátnőjével ezidáig csak négyszer találkoztam.

Kétszer céges eseményen, az egyik egy hivatalos, de kötetlen vacsora volt, a másik pedig nem hivatalos, bárlátogatás és biliárdozás. A másik két alkalom pedig házi találkozó volt, páran, akik így munkából összehaverkodtunk.

Amit a kapcsolatukból látok, az nem éppen ideális. Szinte úgy voltak a lakáson tartott találkozókon, mintha nem is ismernék egymást. A másik két eseményen legalább egymás mellé ültek, illetve egy csapatban biliárdoztak. De ennyi. Mindig külön jönnek, maximum együtt távoznak.

A munkában szoktunk beszélgetni, de sose mond semmit a csajáról. Ellenben kimegy vele néha telefonálni, és volt, hogy behallatszott a veszekedés. Az is gyakori, hogy Messengeren ír valamit a barátnője, nem tudom mit, de rögtön rossz kedve lesz tőle.

Amúgy egy csomó dologban passzolunk vele. Ha nem lenne a kapcsolata, már rég kialakult volna valami, úgy vélem. Nem tudom igazából, hogy most akkor mi van. Nem tudom, miért őrlődik a rossz kapcsolatában, ahelyett, hogy végre ledobná a terhet.

Ráadásul szerintem a barátnője a szakítás akadálya, ő akaszkodik a pasira, ahelyett hogy belátná, veszett fejsze nyele. Pl., a kollégám utálja a Facebookot, meg mindent. Nem használja, csak az üzenetküldést. Jó, van fenn képe, de minden ezer éves. Évek óta nem frissíti (csak a profilképét, a barátnőjével vannak rajta). Le is van neki tiltva, senki sem írhat az idővonalára. Mégis, időnként megjelenik egy-egy ilyen poszt ott neki, amit a csaja tesz fel, valami szerelmetes, csöpögős dolgot, vagy közös képet. Ergo olyankor a kollégám le kell, hogy vegye a tiltást, amíg a barátnője kiteszi, aztán vissza kell tennie. Szóval a barátnője folyton szükségét érzi, hogy világgá kürtölje, milyen nagy a szerelem. Pedig nem úgy tűnik... Ráadásul tudom, hogy a kollégám utálja a Facebookot, meg a posztolást, mégis kierőlteti a barátnője ezeket a falára.

Meg amúgy a kollégám semmi ilyen megjelölédt nem enged, de a csaja kb. minden héten tesz ki valamit, amin megjelöli, hogy vele. És azokat mindig engedélyezi, hogy hozzá legyen rendelve.

2018. máj. 1. 18:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
22%
Ha tetszik neked akkor lépj.
2018. máj. 2. 07:08
 22/27 anonim ***** válasza:
23%
A válaszadók is képzeljék magukat a kérdező helyébe. Mi lenne, ha ők szeretnének bele egy kollégába? Nem erkölcstelen kufircolásra gondol, hanem szerelemes. Nem értem miért kellene egy idegen nő szempontjait figyelembe vennie... Vannak olyan kapcsolatok, amik megerősödnek és vannak amik véget érnek egy ilyen szituációban, de ezt egyedül a férfi dönti el!
2018. máj. 2. 09:25
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

A szerelem olyan dolog, hogy nem mi döntjük el, kibe szeretünk bele, az jön és kész, és van, amikor igen, nem jön össze, mert akadályokba botlunk, barátnő, család, vagy egyszerűen csak túl elfoglalt a másik és nem fér bele az életébe egy párkapcsolat, bármi lehet, és bárminek a kombinációja is. Akik ítélkeznek, azok talán még soha nem voltak ilyen helyzetben, nem baj.

Az meg, hogy a kérdező kérdése kísértetiesen hasonlít egy másikhoz, hát igazából miért ne lehetne teljesen más szituáció a kettő, attól, hogy nagyon hasonló? Én is benne vagyok egy hasonló helyzetben, azzal a különbséggel, hogy itt nincs "barátnő felvállalás" a másik fél részéről, max. gyanakodhatok bizonyos dolgok miatt, de "drágám" nyíltan nem vállalja, hogy lenne kapcsolata, lehet, hogy van, és lehet, hogy több nővel is szórakozgat, de egyik sem komoly. Én meg próbáltam előre lendíteni a dolgot kettőnk között, és meg is van a szimpátia, csak nálam meg megtorpant, mert velem nem tud úgy szórakozni, ahogy azokkal, akikkel látom, hogy szórakozik, de valami mégis mozgatja a kíváncsiságát, mert úgy viselkedik, csak én más típus vagyok. Na, mindegy. Igazából nem is terveztem, hogy most legyen kapcsolatom, mert nem érzem, hogy készen állnék most rá, de ő annyira villámcsapásként jött az életembe, hogy az érzések egyszerűen csak jöttek és kész. De pont azért, mert nem érzem most készen magam, mert egy rakás dolgot kell egyenesbe hoznom, én nem is erőltetem a dolgot, beszélgetünk és összefutunk, amennyit tudunk, az jó, és ez most elég, kivárok, és figyelem, hogy alakulnak a dolgok.

Szóval kérdező, gondold át a helyzetedet, mit kockáztatsz, és ha a kockázatok ellenére megéri, akkor próbálj ebbe az irányba puhatolózni a kollégádnál, de ne legyél "túl sok", mert abból kellemetlenségek adódhatnak a munkában is.

2018. máj. 2. 09:44
 24/27 anonim ***** válasza:
39%

"Nem értem miért kellene egy idegen nő szempontjait figyelembe vennie..."

oké, ha majd a faszid megcsal, ne neheztelj arra a másik nőre.

miért is lenne tekintettel rád, a vadidegenre?

2018. máj. 2. 13:44
 25/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem én írtam azt a választ, de amikor engem megcsaltak, nem azt hibáztam, akivel megtörtént, hanem a félremenő drágát. Persze, akivel félrement, ő sem volt a szívem csücske akkor, de nem neki kellett volna tekintettel lenni rám, lehet, hogy ő csak kapott egy mesét. A vicc az, hogy később azzal, akivel az az exem félrement, jóban lettünk, az ex meg ki tudja, hányszor játszotta el ezt, amit velünk, és senki mellett nem tudott megmaradni.
2018. máj. 2. 15:19
 26/27 anonim ***** válasza:
73%
Itt nincs mit àtgondolni, csak kèrdező àbràndozik, erőlködik. Nem arról van szó, hogy a fèrfi nagy dilemmàban van. Csak beszèlget kèrdezővel, ennyi.
2018. máj. 2. 17:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat, így csak az általad leírtakra reagálok.

Nem kell kierőltetnie, hogy a pasija állítgassa a Facebook beállításokat, elég, ha egyszer elkéri a jelszavát, és így már ő is fel tud tenni dolgokat, és igen, a neki írt üzeneteket is látja, vagy válaszolni tud a nevében.

A másik, meg amit nem értesz, azt úgy hívják, hogy hűség, ami nehézségek ellenére is kitart, nem csak a jóban. Gondolom, ha valaki téged hagyna a bajban, vagy felrúgná a kapcsolatot, amikor az kicsit mélypontra kerülne, akkor más lenne a véleményed.

2018. máj. 10. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!