Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy beleszerettem a kolléganőmbe?
Annyira, de annyira kívánom a közelségét és érintését. Nem tudok az érzés ellen tenni semmit, szerencsére csak heti 1-2x találkozunk. Ha meglátom, csak Őt tudom nézni. Múltkor megkérdezte, hogy miért nézem ilyen furcsán. Azt mondtam, hogy nagyon hasonlít egy régi ismerősömre.
Más nem jutott az eszembe.
Igazából nem is várok választ, csak ki akartam írni magamból. Szörnyű ez az érzés. Úgy viselkedek, mint egy fiatal kis csitri, hebegek, habogok mellette. (elnézést a fiataloktól) :)) Pedig elég magabiztos nőszemély vagyok. A koromat le sem merem írni...
:)))
Hát szerintem inkább testiségre vágysz a kolléganőddel :)
Nem vevő egy kis kalandra?
Nem tudom, hogy vevő lenne-e 1 kis kalandra, de az biztos, hogy Ő is furcsán néz rám, sokáig, hosszabban, mint általában "szokás".
Tabunak tartom, mert 1. kolléganő 2. van férje. A fene vinné el... :))
Vki kérdezte priviben, hogy csak akkor vagyok-e zavarban, ha vele vagyok, merthogy egyébként határozottnak tartom magam. Igen, csak akkor. De, mondjuk szoktuk egymást ugratni, jókat szócsatázni. :) Eléggé egy rugóra jár az agyunk.
Szörnyű...
A korom nem számít... ;)
....egyre jobban belebonyolódok a helyzetbe.....lassan az sem érdekel, hogy férje van...
Beleszeretni? Hááát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!