Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Beleszerettem egy lányba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Mindig is nagyobb részben heteroszexuálisnak hittem magam. Egy ideje megismertem egy lányt. Róla fantáziálok és az az érzésem, hogy beleszerettem. Vele álmodtam és egész nap csak rá gondolok. Szexuálisan kevésbé vonzódom hozzá, de el tudom képzelni, hogy legyen köztünk valami.

Biszex lennék?

Köszönöm

2015. jún. 9. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy biszex vagy, de azért azt tudnod kell, hogy ez a "szexualitás" téma sokkal összetettebb annál, mint hetero-bi-homo. Ismered a Kinsey-skálát? Még ez sem a legtökéletesebb, de javaslom, hogy nézz utána, hátha segít :)

25N (bi)

2015. jún. 10. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:

jó, ha tudod, hogy szexuális, romantikus, szenzuális vonzalom az három különböző dolog. persze gyakran egybeesnek, de nem feltétlenül. :)

ezzel csak arra szeretnék rámutatni, hogy nem gond, hogy nem egyformán vonzódsz valakihez így-úgy-amúgy. megesik.

(például számomra tök' mindegy, milyen nemű valaki, nem szempont. de tény, lányokhoz többször, gyakrabban, intenzívebben vonzódom romantikusan-szenzuálisan, mint fiúkhoz.)

használj olyan címkét magadra, ami neked kényelmes. vagy ha nem akarsz öncímkét, akkor nem kell mindenáron meghatároznod.

végülis, 'papírforma' szerint biszexuális az az ember, aki a saját neme iránt is vonzódik és mások iránt is, de te tudod. te érzed. :)

2015. jún. 10. 03:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ismertem a kinsey skálát és pont ez ami most más. Mármint mindig is tudtam, hogy inkább a fiúkhoz vonzódom és most az az érzésem, hogy ugyanannyira. Szerintem még hagyom ezt a dolgot fejlődni és nem határolom be magam. :)
2015. jún. 10. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam jó pár éve egy barátnőmmel, annyi különbséggel hogy ő is ugyanígy érzett irántam, vagy talán még jobban, pedig ő is hetero. Azóta együtt vagyunk, és sajnos ma már bánom, mert én tényleg a fiúkhoz vonzódom és nem tudom ezt hogy mondjam meg neki. Tehát ne kezdj szerintem bele egy ilyen kapcsolatba, mert nagyon sok bonyodalommal jár..

pl. titkolózni kell mindenki előtt. nem jelenhettek meg úgy mint egy pár nem viselkedhettek úgy mint ahogy szeretnétek..

féltékenység..ha egy fiú is szemet vet arra a lányra az baromira tud zavarni mert nem tudod elmondani hogy ő a tiéd és o sem tudja mondani hogy foglalt..

hazudni szülőnek, szemébe nézni anyunak apunak miután szexeltél a bnőddel.

ráadásul telik az idő, egyre idősebbek vagytok és kezd feltűnni mindenkinek hogy még mindig nem volt fiúd, de azzal a barátnőddel még mindig nagyon jóba vagy..

és nem utolsósorban amikor elmúlik a szerelem és újra a hetero éned megerősödik és vágysz arra hogy férfival lehess.. az borzasztó. ő meg még közbe beléd szerelmes és veled tervez.

2015. jún. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!