Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a kolléganőmbe mit tegyek?
Az a helyzet, hogy beleszerettem az egyik kolléganőmbe,aki gyűrűs menyasszony és folyton azt hajtogatja, hogy benne vannak a baba projektbe.... Nekem ezt olyan érzés hallgatni mintha a kivégzésem hallgatnám... Csodálatos lány, hihetetlenül okos, szép lelkű és jószívű.
Gondoskodó és mindig mellettem van,ha valami gond van. Nagyon kedvel engem, folyton keresi a társaságom. Ha valami munkahelyi probléma miatt magamba fordultam mindig tök rosszkedvű volt ettől ő is. Akkor örülünk mindketten ha egymást vidámnak látjuk és segítünk a másiknak ha nem így van. Nagyon megleltem benne a másik felem. Ő egy olyan lány, aki tényleg ritkaságnak számít mamár. De sajnos nem lehet az enyém az elején leírt okok miatt. Szenvedek ettől. Az érzéseimről nem beszélhetek nekem, mert az biztos,hogy tönkretenné a baráti viszonyunkat,így el kell temetni magamban sajnos.... :( mit lehet ilyenkor tenni?
Így jártál, tedd túl magad rajta.
Vagy el is mondhatod neki, valószínűleg úgyis sejti már. Ha normális, nem fogja tönkretenni a baráti viszonyotokat, te viszont legalább könnyítettél a lelkeden.
4#
Nem, és nem is fogok mert ez egészen biztos, hogy elrontaná a viszonyunkat. Voltam már ilyen cipőben, és tudom mi annak a vége ha borítok mindent. Imádom pedig. Tényleg mindenben passzolunk, alkatilag is és gondolkodásban illetve ízlésvilágban is. Mindenről egyformán gondolkodunk....
Mondjuk ha ő is tépelődik?
Ezt a kockázatot érdemes vállalni.
Igy csak folytonos szenvedés az egész.
Martirság vonz, hogy te ezt tűrőd?
Talán azért mert ha sokat mondja akkor ő is elhiszi.
Azt irtad félted a barátságod, ti kapcsolatotok most sem barátság.
Te szerelmes vagy!
Így a kapcsolatotok biztosan más mint a barátság.
Minden kapcsolat alapvető eleme az őszinteség. Ha nemet mond akkor is maradhattok így de legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!