Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mesélnének azok, akik évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnének azok, akik évekig szerelmesek voltak szakítás után is, mi segített?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy meggazdagodtam. Most már nem probléma külföldi utazások alatt sírni, hogy egyedül vagyok...
2018. ápr. 21. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Évek után talàlkoztam vele és úgy alakult, hogy beszéltünk. Teljesen más ember lett, mintha egy idegennel beszélgettem volna. Ez segített teljesen elfelejteni.
2018. ápr. 21. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az idő az nagyon sokat.Egyszercsak megszoktam,hogy nincs velem.Sokszor találkoztunk de attól nem lett könnyebb.Ma máe nem beszélünk,másfél év után újra szerelmes lettem,pedig azt hittem nem tudok újra az lenni.Hát most sokkal jobban :)
2018. ápr. 21. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az idő.Aztán 3 év múltán egy új szrrelem.
2018. ápr. 21. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Az idő, hogy elfoglaltam magam, hogy tudatosan megszakítottam vele minden formáját a kapcsolattartásnak. És több mint 3 év után újra szerelmes lettem.
2018. ápr. 21. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!