Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak, ha mindketten szerelmesek vagyunk?
Hogy vársz pozitív kommentet? Már ne is haragudj...
Mit vársz mit írjunk? "Ki fogod bírni! Nem lesz gond! Csak másik nőtől lesz gyereke, ez nem nagy cucc! Mással kefélget és beléd szerelmes!!!"
Nos az utolsó mondatom a legfontosabb. A kettő üti egymást. Bocsi.
Ez a pasi nem szerelmes beléd, csak egy lyuk vagy neki. Gondolkozz el, némelyik ember annyira gyönyörűen el tudja ezt hitetni a másikkal.
Másik: mégis mi a pötsömet gondolsz? Ha kiderül (mert mindig minden kiderül), szétmennek, egy gyerek csonka családban felnövését segíted elő. Na ő aztán a ti hülyeségetekről egyáltalán nem tehet!
Bocs.
30F
Fogod és szakítasz. Ha pedig jót akarsz magadnak, akkor legközelebb nem leszel szerető, mert csak örök második helyre vagy alkalmas.
"kevés érzelmi intelligenciával rendelkezőek, ítélkezők, negatív kommententelők kérlek, nincs szükségem rátok, így is van elég problémám!"
Ne haragudj, nem rosszindulatból... De igazából amit te és a férfi műveltek, az nem árulkodik túl nagy érzelmi intelligenciáról. Az sem, hogy ő az első, aki motivál...
Ugyan sose süllyedtem odáig, hogy szerető legyek, de léptem már ki olyan kapcsolatból, ahol szerelmesek voltunk egymásba, viszont semmilyen szinten nem működött a kapcsolat.
Nem kell hozzá más, mint egy kis racionalitás és önuralom. Azért vagyunk emberek, és nem valami primitív ösztönlény állatok, mert képesek vagyunk felmérni a szituációt és ha kell, félretenni az érzelmeinket. Már aki, persze. Igen, fáj, na bumm, ettől még teljesen túlélhető és fel lehet dolgozni.
de szerelmes belém és én is belé
ha te ezt benyalod, megérdemled a szenvedést!
egyet jegyezz meg: ha valaki szerelmes a másikba és tiszteli is, akkor tőle akar gyereket, vele akar élni, és nem taszítja szeretői státuszba, mint téged ez a faszi, és nem kamuzik szerelemről, miközben az asszonyt készül felcsinálni.
téged csúnyán átvernek, és az a legdurvább, hogy nem látod a fától az erdőt.
egyet tehetsz: kilépsz ebből, még a héten.
ő nem szeret téged, mert az igazi szerelem köszönőviszonyban nincs ezzel a helyzettel, amibe hozott téged.
„ő az egyetlen, aki motivál és aki miatt elkezdtem foglalkozni magammal”
Na ezzel van a baj. Ilyen dolgokat nem másért, hanem saját magunkért csinálunk!
Szóval ha érzelmi intelligenciát keresel, azt előbb saját magadban - saját magaddal kell megtalálnod! 😊
És valószínűleg kötni akarod magadat a kapcsolatotok „szerződéséhez”. Ez rendben van, sajnos én is a szakítást tartom korrektnek 🙁
A nem monogám kapcsolatok nagyon nehezek, tudni kell vállalni az ilyen helyzeteket kezelni 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!