Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párkapcsolatotok, ami szexszel kezdődött, majd mindketten szerelmesek lettetek egymásba?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 10:47
2/9 anonim válasza:
Igen. Én csak szexkapcsolatot akartam, ő hajlott rá, de aztán kiderült, hogy ő eredetileg is normális kapcsolatban gondolkodott. Kellett vagy két hónap, mire én is ezt éreztem, de azóta nagyon jó :)
3/9 A kérdező kommentje:
Sosem volt még velem ilyen. Mindig a szokásos procedúra volt minden kapcsolatomban. Szemezés, flörtölés, randi, puszi, csók, kapcsolatba kerülés, szex. így ilyen sorrendben. Most meg itt van ez a gyönyörű lány, akivel két hete hát mást se csinálunk, csak azt... :D Nagyon jó vele amúgy, kész főnyeremény, és élvezzük egymás társaságát.
Arra lennék kíváncsi, hogy az így kezdődő kapcsolatoknak van jövője szerintetek?
2014. okt. 13. 10:57
5/9 anonim válasza:
Nem, én erre nem lennék képes. Most komolyan, lehet érzelmek nélkül bármit is tenni? Már elég az írmagja annak, hogy valami gond van és máris nem menne nekem. Ez van sajnos.
6/9 anonim válasza:
Én feleségül vettem a szeretőmet, akivel csak beszélgetős-dugós kalandnak indult. Tehát van jövő.
7/9 anonim válasza:
Második vagyok, nálunk abszolút bejött. Másfél éve indult, két hónap után összejöttünk, egy héten belül összeköltöztünk, jövőre ha minden jól megy, esküvő. Nem kell a hülye szabályokkal foglalkozni, csináljátok úgy, ahogy mindkettőtöknek jó és kész :)
8/9 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk egy éjszakás kalandnak indult 5 éve, most több, mint 2 éve házasok vagyunk. Szóval igen, nálunk bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!