Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan eberek, akik soha nem voltak szerelmesek?
Én sosem voltam igazán szerelmes, mert szerintem az akkor lehetséges, ha viszont is szeretik az embert. Az egyoldalú az nem az igazi. 24 életévem alatt egyszer voltam igazán szerelmes, de csak kihasználtak, felültettek. A mai világban szerintem már sajnos nem számítanak ezek a dolgok, ha udvaroltam is egy lánynak kb. lesz#rta, teljesen magától értetődőnek vette, de különösebben nem hatotta meg, mintha nem is igényelné, sok lányon ezt figyelem meg.
Azon gondolkodom, hogy a MGTOW életmódot fogom választani, 4 szintje van, az egyik a csajozás érzelemmentesen (pénzzel), ergo érzelmi sérülést így nem nagyon szenvedhet az ember. Szóval erre gondoltam, lediplomáztam, különköltözöm és lehet, berendezkedek erre az életre. Ott már nincs más, akkor visz fel az ember nőket vagy megy el hozzájuk, amikor akar, nem tartozik elszámolással a szülőknek. Házasodni nem szeretnék, mert elképesztő milyen harc folyik ott is, és kb 65% a válási arány, nekem ez nem hiányzik, illetve családközpontú sem vagyok, legalábbis, ha nincs megfelelő nő, akkor inkább ne legyen, mert a gyerekkel csesznék ki, plusz magammal, nagyon nagy a döntés súlya és a felelősség, amit a korombeli lányokra nem tudok veszélytelenül megalapozni. Akik havonta összehányják magukat a bulikban, még egyetemen is, azokkal én semmi komolyat nem merek tervezni, ha mondjuk összejönnék ilyenekkel.... Van aki hasonló következtetésre jutott az életével kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!