Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyan eberek, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan eberek, akik soha nem voltak szerelmesek?

Figyelt kérdés

Én sosem voltam igazán szerelmes, mert szerintem az akkor lehetséges, ha viszont is szeretik az embert. Az egyoldalú az nem az igazi. 24 életévem alatt egyszer voltam igazán szerelmes, de csak kihasználtak, felültettek. A mai világban szerintem már sajnos nem számítanak ezek a dolgok, ha udvaroltam is egy lánynak kb. lesz#rta, teljesen magától értetődőnek vette, de különösebben nem hatotta meg, mintha nem is igényelné, sok lányon ezt figyelem meg.

Azon gondolkodom, hogy a MGTOW életmódot fogom választani, 4 szintje van, az egyik a csajozás érzelemmentesen (pénzzel), ergo érzelmi sérülést így nem nagyon szenvedhet az ember. Szóval erre gondoltam, lediplomáztam, különköltözöm és lehet, berendezkedek erre az életre. Ott már nincs más, akkor visz fel az ember nőket vagy megy el hozzájuk, amikor akar, nem tartozik elszámolással a szülőknek. Házasodni nem szeretnék, mert elképesztő milyen harc folyik ott is, és kb 65% a válási arány, nekem ez nem hiányzik, illetve családközpontú sem vagyok, legalábbis, ha nincs megfelelő nő, akkor inkább ne legyen, mert a gyerekkel csesznék ki, plusz magammal, nagyon nagy a döntés súlya és a felelősség, amit a korombeli lányokra nem tudok veszélytelenül megalapozni. Akik havonta összehányják magukat a bulikban, még egyetemen is, azokkal én semmi komolyat nem merek tervezni, ha mondjuk összejönnék ilyenekkel.... Van aki hasonló következtetésre jutott az életével kapcsolatban?

2014. szept. 27. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, például én.
2014. szept. 27. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmire jutottam, de én még csak 18 éves vagyok.
2014. szept. 27. 22:11
 3/6 A kérdező kommentje:
És nektek mik a tapasztalatok, amik alapján erre jutottatok?
2014. szept. 27. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Még én sem voltam "úgy" szerelmes.
2014. szept. 27. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 32 vagyok, volt néhány barátnőm, de nem voltam szerelmes egyikbe sem. Szerintem kár ennyire élesen eldönteni, hogy te most MGTOW leszel... Jobb ha nem nyilvánítod ki magad semminek, csak éled az életed, ahogy a sors hozza, és kész. Nehogy véletlenül azért maradj le jó dolgokról, mert te eldöntötted, hogy te azt már csakazért sem akarod keresni többé. Érted... Én már annyit szívtam a csajozás terén, hogy bőven lenne már okom felhagyni vele, és csak kur vázni, de nem teszem. Élem az életem, ahogy jön, néha ha kedvem van csajozgatok. Eredménye nincs már régóta, de attól még lehet a jövőben.Viszont nem erőltetem, még akkor sem, ha ezzel a tempóval és lelkesedéssel örökre egyedül maradok.
2014. szept. 28. 00:20
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, igen igazad lehet. Én is így gondoltam ezt egyébként, csak nem fejtettem ki bővebben.
2014. szept. 28. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!