Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak, ha mindkette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak, ha mindketten szerelmesek vagyunk?

Figyelt kérdés
Szeretők..hozzátok szól a kérdésem.. - kevés érzelmi intelligenciával rendelkezőek, ítélkezők, negatív kommententelők kérlek, nincs szükségem rátok, így is van elég problémám! - a szerelmem gyereket akar vállalni a házastársával, mert ezzel akar "rendbe tenni" sok mindent, meg ugye ez " a következő lépés" de szerelmes belém és én is belé, ezért nem tudunk szakítani..már megbeszéltünk barátságok, mindent.. nem akarom elveszíteni, mert ő az egyetlen, aki motivál és aki miatt elkezdtem foglalkozni magammal és azzal, hogy elkezdjem a saját életemet építeni..sokat tanulok tőle, de nem hiszem, hogy végig bírom asszisztálni azt, hogy a szerelmemnek mással legyen gyermeke és azt hallgatni, hogy milyen jó, milyen nehéz, milyen...akármilyen neki egy másik emberrel... lassan úgy érzem, hogy megőrülök... ti hogyan voltatok képesek egy olyan emberrel szakítani, aki az egész világot jelentette nektek??? Nagyon kétségbe vagyok esve! :(

2018. jan. 18. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretitek egymast. Megcsalja veled a mostani parjat. Akkor mi a francert nem hagyja ott a masikat? Miert nem teged valaszt? Szerintem csak te vagy szerelmes...Sajnalom :(
2018. jan. 18. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Úgy kell, hogy megszakítotok minden kapcsolatot. A kőzvetetteket is, nem nézed a facebookját, nem érdeklődsz utána ismerősöknél. Körülbel egy évig, amig elmúlik az erős kötődés. Utána akár találkozhattok is vagy csetelhettek, már nem lesz az az erős késztetés, hogy együtt legyetek.
2018. jan. 18. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem szeret. Ha szeretne, lépne. Én bevallom, tartottam szeretőt. Szerettem, de le sem feküdtünk... Elhagytam érte a páromat. Jó döntés volt. Mindenki miatt. Meg azért is, mert kiderült, hogy az exem.. Na mindegy, ez nem fontos. 24N
2018. jan. 18. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Mond meg neki, hogy ettől egsáltalán nem lesz jobb, sőt, megnehezíti a kapcsolat megjavítását.., amiért konkrétan semmit sem tesznek. Ez nem azt jelenti, hogy veled szakítania kéne. Hanem, hogy akármit is akar veletek, nem szabadna gyereket vállalnia, és megoldást várni ettől.., illetve akármitől, ami nem az ő fejében zajlik le, mint változás.

Írj rám s segítek.

2018. jan. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!