Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves fiú és 17 éves lány között működhet egy komoly kapcsolat?
Mi éppen ilyen felállásban jöttünk össze a párommal. Mindez több, mint 11 éve volt. Azóta 3 gyerekünk született. Szóval abszolút működhet. Szerintem a lánynak kell komolyabbnak lenni a kapcsolathoz. A 30 év körüli férfiak manapság szerintem még nem akarnak családot alapítani. Inkább 35 körül. Az én környezetemben így látom.
Én mindig is komolyabb voltam, nekem nem okozott a korkülönbség problémát. Én nem akartam annyit bulizni, más terveim, céljaim voltak. Amúgy első és egyben egyetlen párkapcsolatom. :) Alakulhat nagyon jól is.
"A 30 év körüli férfiak manapság"
A félmondat, ami nem végződhet jól. Inkább mellőzük az ilyeneket, mert aztán jönnek a "minden nő egy p", a "minden férfi csak azt akarja" mondatok, nem beszélve a "férfiak a szeretetre is hajlandóak a szexért, a nők szexre is hajlandóak a szeretetért" slágerről, meg a "nők csak a pénzerdre hajtanak" kocsmaszlogenről.
Ne. Kérlek. Ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!