Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számon lehet kérni valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számon lehet kérni valakit, ha még nem kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel ismerkedek egy ideje és sokat bókol..de közben meg láttam, hogy mással is beszél. Megmondjam neki, hogy nem értem, miért mond ilyeneket, ha nemis őszinte? Ez még belefér számonkérésképp úgymond?

2018. ápr. 3. 10:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#20 Most végül én sem írtam neki semmit, igazából ha annyira “fontos” vagyok neki, hogy mellettem mással kavargat, akkor pont nem fogja érdekelni a problémám se.

Amúgy én is azt látom, tapasztalom, hogy az emberek azt szeretik, ha le vannak szarva, mindig az elérhetetlen kell. Ha valaki érdekel és ezt ki is mutatom, onnantól nem vagyok érdekes, ha viszont valaki iránt csak minimális érdeklődést mutatok, az a csillagokat is lehozná nekem. Elég vicces...

2018. ápr. 3. 13:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Akkor rendben van! 👌👍

2018. ápr. 3. 18:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy kérdező?

Jól látod a dolgokat!

Hagyd a francba!

2018. ápr. 4. 04:23
 24/26 anonim ***** válasza:
69%

Végül is beszéltél vele?

Honnan láttad hogy mással is beszél?

Egyébként én biztosan nem foglalkoznék vele. Már itt látszik, hogy mennyire érdekled őt. Igaza van sok embernek itt, hogy nem köteles csak veled foglalkozni így ismerkedési fázisban, de azért két randi után én már elvárnék egyvalami féle kötődést irányomba. Mint ahogy látom nálad is kezd kialakulni. Épp ezért én nem foglalkoznék vele. Nem vagytok kissé sem hasonlóak érzelmileg. Nem is tudnék őszintén megbízni benne.

2018. ápr. 4. 14:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor fog rajönni ha ràkényszerül pl a legjobb haverjai elkerülnek mellőle a csajok nem foglalkoznak vele a családtagjai leszarjàk csak akkor keresik ha éppen gond adódik ehhez sok minden kell hogy egy pasi rajöjjön hogy nem a haverjai vagy a családtagjaival fog csaladot alapitani .Erre meg kell érnie addig meg csak flörtölgetni fog csajozni és lazáskodni .Éppen egy csalódàs is ràébresztheti hogy bizony ő is veszithet nem keveset .
2018. ápr. 8. 14:18
 26/26 anonim ***** válasza:
De szàmonkérni még sztem felesleges plàne ha nem mondtatok ki hogy hivatalosan is együtt vagytok .Nem teltek el évek .Nem vennêm komolyan megmondanàm neki hogy maradjunk baratok ennyi .Ha többet akar akkor majd megkomolyodik addig meg hiàba kéred szàmon ő ugy is előhozhatja azt hogy mi jogon ha még csak ismerkedtek ja és ezzel a húzzással nemhogy még a parod de a baratod sem akar majd lenni .
2018. ápr. 8. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!