Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számon lehet kérni valakit, ha még nem kapcsolat?
#20 Most végül én sem írtam neki semmit, igazából ha annyira “fontos” vagyok neki, hogy mellettem mással kavargat, akkor pont nem fogja érdekelni a problémám se.
Amúgy én is azt látom, tapasztalom, hogy az emberek azt szeretik, ha le vannak szarva, mindig az elérhetetlen kell. Ha valaki érdekel és ezt ki is mutatom, onnantól nem vagyok érdekes, ha viszont valaki iránt csak minimális érdeklődést mutatok, az a csillagokat is lehozná nekem. Elég vicces...
Mennyi idős vagy kérdező?
Jól látod a dolgokat!
Hagyd a francba!
Végül is beszéltél vele?
Honnan láttad hogy mással is beszél?
Egyébként én biztosan nem foglalkoznék vele. Már itt látszik, hogy mennyire érdekled őt. Igaza van sok embernek itt, hogy nem köteles csak veled foglalkozni így ismerkedési fázisban, de azért két randi után én már elvárnék egyvalami féle kötődést irányomba. Mint ahogy látom nálad is kezd kialakulni. Épp ezért én nem foglalkoznék vele. Nem vagytok kissé sem hasonlóak érzelmileg. Nem is tudnék őszintén megbízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!