Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már hasonló esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hasonló esetben? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Jelenleg az a helyzet, hogy egy bő fél évvel ezelőtt elhagyott a pasim akit nagyon szerettem, és 1 hónapja járok valakivel aki nagyon aranyos, nagyon jól bánik velem, kívánni se lehetne jobbat, mégis folyton az exemen jár az eszem, pedig nem beszélünk már egy ideje, hogy el tudjam felejteni. Nem szeretném elveszíteni a jelenlegi páromat, de mégis iszonyatosan hiányzik az exem, aki fele annyira se volt "jó" hozzám. Voltatok hasonló cipőben?

2018. ápr. 2. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen,sajnos:D

Valoszinuleg nem vagy meg tul rajta.

2018. ápr. 2. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Korai volt még egy új kapcsolatba ugranod, ha az exeden járnak a gondolataid. Szegény új fickó.. Ezt érdemli?! Zárd le és dolgozd fel a múltat, különben belefolyik a jelenedbe és megkeseríti azt.
2018. ápr. 2. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Pici ellentmondást érzek. Minden tökéletes lenne akkor nem jutna eszedbe az exed.

Talán az a gond,hogy mostani pasiban nincs kihìvás? Annyira jó hogy unalmas?

2018. ápr. 2. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Az egód miatt hiányzik az exed, azért mert ő szakított. Túl kell tenned magad rajta! Foglalkozz a mostani sráccal, nehogy elveszítsd, ha ennyire "jó"!!
2018. ápr. 2. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem voltam, mert nem félek egyedül lenni és nem másba kapaszkodo, ha kijövök egy kapcsolatól . Szerencsétlen mostani, marha fair vagy vele szemben.
2018. ápr. 2. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
mi a fontos neked egy kapcsolatban? ha egyikben sem találod meg a legfontosabbakat együtt, akkor ott a baj.
2018. ápr. 2. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Fogadd el hogy az exed nem véletlenül lett az exed ő a multad nem a jövőd ha akkor nem működött vmi akkor valoszinűleg most sem fog .Sztem hülyes3g volt összejönni egy uj pasival .Nekem kb 1-évbe telt mire feldolgoztam és elfogadtam hogy az exem àtvert .Addig nem kerestem bufelejtőnnek senkit mivel nem tudtam màs pasira sem nézi gondolni sem .Az uj paroddal légy őszinte ugy is észre fogja venni a jeleket hazugságra kapcsolatot nem lehet épiteni.
2018. ápr. 2. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:

A jelenlegi pároddal nem szerelemből vagy, hanem csak mert jó parti, meg mert félsz egyedül lenni.

Az exeden pedig még nem vagy túl, pedig ennyi idő után már illene, ez fejben dől el.

2018. ápr. 2. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert a lányoknak az kell hogy sz*rba se vegyék őket és a normálisat nem tudjátok megbecsülni.

Csak az a baj hogy ezzel lejáratjátok a női nemet és ezért van tele elkeseredett férfiak kérdéseivel az oldal. Elegem van már az ilyen felszínes libákból, nőként!!! De komolyan.

22 L

2018. ápr. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!