Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizgatnál valakivel egy ideje, és tudnád, hogy most egy másik lánnyal volt, mit tennél?
Amikor elkezdtünk ismerkedni a jelenlegi párommal volt két eset.
Az egyik mondta, hogy megy fel hozzá este meló után egy nő, mert szegény ki van borulva, isznak egyet, beszélgetnek stb.
Nagyon rosszul esett, de nem szóltam.
Másnap megkérdeztem, hogy érezte magát, végül is nem ment fel a nő, valamiért elmaradt.
A másik.Külföldről haza jött egy gyerekkori barát, nő.
Felment hozzá és ott aludt nála.
Na ez kiverte a biztosítékot, akkor elbeszélgettem vele, hogy ez mekem nem fér bele, döntsünk akkor hogyan tovább.
Azóta is együtt vagyunk és nem történt többet ilyen.
Szóval nem biztos, hogy kuka.Beszélj vele neked mi fér bele, mit akartok egymástól.Le kell tisztázni.
Kedves, én már voltam ilyenben. 4 hónapig mondogatta, hogy "de attól még nem járunk". Rendszeresen beszélt egy másik lányról, hogy azzal még nem fejeződött be minden (évekkel korábban nem történt semmi köztük csak majdnem) de nem akarja folytatni vele, mert fél hogy akkor velem nem tehetne semmit. Úgy voltam vele akkor talán nem fog. Már eléggé nyitottunk egymás felé, de még szűz voltam, szx nem volt. Otthon voltam és tudtam, hogy őt dgja, nem tudom éreztem. Másnap elmondta, azt mondtam oké, hisz nem jártunk. Aztán elvette a szüzességem (ez küzdelmes volt nálam eü. állapot miatt), mondta, hogy szeret, meg is csókolt. A Szilvesztert nála töltöttem volna. Előtte egy nappal megint megdgta a csajt, abban az ágyban, ahol én élveztem két nappal azelőtt.
Hülye voltam, hogy ezt is megbocsátottam. Ez volt az utolsó hogy megtörtént, de utána is sggfej volt. Szakítottam vele. Később összejöttünk újra, de nem nekem való szóval kétszeresen az exem.
Ilyenbe ne menj bele, mert azt hiszed, hogy bírod a dolgot, de nem. Senki nem bírja. Főleg, ha amúgy minden olyan, mintha pár lennétek...
(Nyilván más ha van vkije és te vagy a szerető de így...)
ps. sajnos kimoderál mindent szóval bocs a kihagyott betűkért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!