Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha randizgatnál valakivel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizgatnál valakivel egy ideje, és tudnád, hogy most egy másik lánnyal volt, mit tennél?

Figyelt kérdés
Úgy lennél vele, hogy elnézed, mert még hivatalosan nem vagytok egy pár, vagy többet nem beszélnél vele?

2018. ápr. 2. 22:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Majd akkor írok neki, ha ő ír és érdeklődik. Most így külön nem fogom leírni a bánatom, lehet telibe le is szarja, nem akarom külön lejáratni magam :D Gondolom ha mással talizgat, akkor annyira amúgy sem lehetek neki fontos, mint amennyire előadta.
2018. ápr. 2. 23:31
 22/29 anonim ***** válasza:
17%
Féltékeny vagy, pedig még nem is vagytok együtt :D És akkor mivan ? Szükségletek vannak,nem csalt meg meg semmi,miért hagyna ki egy nőt az életéből ha még nem is biztos,hogy ti összejöttök ?
2018. ápr. 3. 00:00
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
Én ma már igyekszem egyszerre csak egy nővel randizni, de Tinderen óhatatlanul megtörténik, hogy egyszerre többel kezdek ismerkedni kis időeltolódással. Általában a nők is egyszerre tőbb férfivel randiznak. Ez teljesen normális szerintem, és elfogadom a másik oldalról. Én is csak azért próbálok egyszerre egyetlen nővel ismerkedni, mert nekem így kényelmesebb, nem aprózódik el az energiám. Onnantól kezdve van kizárólagosság, hogy azt kimondtuk. Vagy előre megbeszéltük, hogy kinek mikortól kezdve és úgy alakul.
2018. ápr. 3. 01:43
 24/29 anonim ***** válasza:
20%

Amikor elkezdtünk ismerkedni a jelenlegi párommal volt két eset.

Az egyik mondta, hogy megy fel hozzá este meló után egy nő, mert szegény ki van borulva, isznak egyet, beszélgetnek stb.

Nagyon rosszul esett, de nem szóltam.

Másnap megkérdeztem, hogy érezte magát, végül is nem ment fel a nő, valamiért elmaradt.

A másik.Külföldről haza jött egy gyerekkori barát, nő.

Felment hozzá és ott aludt nála.

Na ez kiverte a biztosítékot, akkor elbeszélgettem vele, hogy ez mekem nem fér bele, döntsünk akkor hogyan tovább.

Azóta is együtt vagyunk és nem történt többet ilyen.

Szóval nem biztos, hogy kuka.Beszélj vele neked mi fér bele, mit akartok egymástól.Le kell tisztázni.

2018. ápr. 3. 08:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, ti hány évesek vagytok? :D Az isznak és beszélgetneknek nem alvás szokott a vége lenni. Azt sem hittem volna el, hogy nem volt meg, bár az ő dolga. Csak nem értem, minek jelentette be, ha nem vagytok együtt még úgyse. Ahogy azt sem értem, hogy a barátnőnek miért muszáj ott aludnia. Nekem tuti elmenne a kedvem egy ilyentől, aki felhívogat magához másokat ismerkedés alatt és még be is jelenti.
2018. ápr. 3. 09:11
 26/29 anonim ***** válasza:
33%
25: inkább az a kérdés te hány éves vagy? Először is mivel nem voltak kapcsolatban ha szexel mással, akkor sem szólhat senki. Másodszor meg voltam jópárszor hasonló helyzetben, és nem szexeltünk, miért olyan hihetelen ez. Nehogy már a messziről utazott régi barátnőmet elküldjem, mert kétszer randiztam valakivel! Vagy fordítva, csalódnék bennük, ha engem küldenének el valami kényelmetlen módon, mert hisztizik az alig ismert randipartnerük. Tízen-, huszonévesek szoktak ilyen féltékenyek lenni a nagy semmire, bár igaz, sokan megmaradnak később is féltékenykedőnek.
2018. ápr. 3. 13:22
 27/29 anonim ***** válasza:
26. miért én lennék rögtön az az oldal, aki féltékenykedik? :D Egészen véletlen vagyok annyi idős, hogy tudjam, hogy 10-ből 9,5 alkalommal egy ilyennek az a vége, hogy rád is próbálnak mászni. Főleg piásan. Arról ne is beszéljünk, hogy sok esetben milyen is az a férfi-női'barátság'. Ha meg nem is vagyunk együtt, miért kéne róla tudnom milyen embereket hív fel magához? Hát, már bocs, hogy elmegy az ilyentől az ember kedve. Nem kell ehhez hiszti.
2018. ápr. 3. 14:16
 28/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha első randi és második randi között még ismerkedne vkivel, esetleg egy csók elcsattanna, azt még elnézném. Bármi egyebet nem. Tehát ha már több randink lenne, akkor sztem jogosan lennék kiakadva, mert hogy úgy fogalmazzam, "ráutaló magatartást tett", hogy tőlem akar komolyat :D. Azt sem viselném el, ha megbeszéltünk volna 2. randit, de közben azért meghúzza a Jucikát. Nem az a szint vagyok sztem, aki ilyen viselkedést érdemelne.
2018. ápr. 3. 18:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves, én már voltam ilyenben. 4 hónapig mondogatta, hogy "de attól még nem járunk". Rendszeresen beszélt egy másik lányról, hogy azzal még nem fejeződött be minden (évekkel korábban nem történt semmi köztük csak majdnem) de nem akarja folytatni vele, mert fél hogy akkor velem nem tehetne semmit. Úgy voltam vele akkor talán nem fog. Már eléggé nyitottunk egymás felé, de még szűz voltam, szx nem volt. Otthon voltam és tudtam, hogy őt dgja, nem tudom éreztem. Másnap elmondta, azt mondtam oké, hisz nem jártunk. Aztán elvette a szüzességem (ez küzdelmes volt nálam eü. állapot miatt), mondta, hogy szeret, meg is csókolt. A Szilvesztert nála töltöttem volna. Előtte egy nappal megint megdgta a csajt, abban az ágyban, ahol én élveztem két nappal azelőtt.

Hülye voltam, hogy ezt is megbocsátottam. Ez volt az utolsó hogy megtörtént, de utána is sggfej volt. Szakítottam vele. Később összejöttünk újra, de nem nekem való szóval kétszeresen az exem.

Ilyenbe ne menj bele, mert azt hiszed, hogy bírod a dolgot, de nem. Senki nem bírja. Főleg, ha amúgy minden olyan, mintha pár lennétek...

(Nyilván más ha van vkije és te vagy a szerető de így...)

ps. sajnos kimoderál mindent szóval bocs a kihagyott betűkért :)

2018. ápr. 7. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!