Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy másik férfiba és összeköltöztünk, de lelkiismeretfuedalast es sajnalatot erzek az ex miatt. Miert van ez?!

Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatot zártam le az exemmel, ő volt az első szerelmem. Beleszerettem egy masik ferfiba aki szinten otthagyta a párját miattam, nagyon szeretem. a kapcsolatom nem mukodott az exemmel, allandoan veszekedtunk, rengeteget ivott, volt hogy bantott is, es nagyon csunyan beszelt velem. a 8 ev alatt soha nem neztem félre és rengeteget türtünk egymasnak. ő egyszer meg is csalt és más nővel volt, aztan visszajött hozzam mondvan hogy engem szeret. de ezek utan evek teltek el es nem mukodott. nem akart sem gyereket sem felesegul venni, és az ügyeit is ugy intezte hogy csak neki legyen jo. bulizott, haverozott. aztan jött a jelenlegi parom az eletembe. es nagyon szeretem őt. de rengetegszer eszembe jut az exem es nagyon sajnalom amit tettem, hogy kidobtam de mar nem tudtam őt ugy szeretni, és nem tiszteltük egymast. nagyon gyötör a büntudat,tudja a jelenlegi parom is hogy ezek a problemaim es nagyon türelmes velem, megért engem. mondtam neki hogy nagyon szeretem de annyira faj amit tettem az exemmel hogy fajdalmat okoztam, hogy akkor lennék a legboldogabb ha neki is lenne valakije!!! mert akkor tudom hogy tullepett rajtam. mikor mulnak el ezek az erzesek es meddig lesz buntudatom meg lelki furdalasom??? kinek volt ilyen?
2018. febr. 8. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Miért érzel bűntudatot egy olyan férfi miatt, aki bántott téged?

Egy kicsit értékeld át a dolgokat, mert szerintem nem kéne bűntudatot érezned, hiszen azért hagytad ott, mert nem volt már jó vele, most pedig szerelmes vagy.

Foglalkozz a mostani kapcsolatoddal és hagyd el az ex gondolatát, mert felesleges ezen rágódni.

Lehet, hogy ő kevésbé van emiatt rosszul, mint te, erre gondoltál már?

Szerintem semmi rosszat nem tettél, kezdj tullépni rajta...

2018. febr. 8. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha egy kedves,jóravaló férfit hagytál volna így faképnél, aki tisztelt téged és szeretett, akkor megérteném,hogy gyötör a lelkiismeret furdalás.

Na de ez a pasi megcsalt téged, nem foglalkozott veled, bulizott, csak saját maga érdekelt, nem tervezett veled komolyabban.

Ezen nincs mit sajnálni, ha így áll hozzá a dolgokhoz más is ott hagyta volna.

Szerintem adj hálát az égnek,hogy ott merted hagyni és nem vesztegetsz el több évet az életedből egy ilyen kapcsolatban.

Persze nem túl megszokott rögtön egy másik kapcsolatba menni, de ha már így alakult szerintem ne sajnáld.

Nem olyan pasi volt az exed, akit sajnálni kéne,hogy ott hagytad.

Ha nem csalt volna meg, foglalkozott volna veled, nem ivott volna, nem bántott volna, el akart volna venni stb, akkor te is máshogy álltál volna hozzá szerintem.

2018. febr. 8. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

én tuti elhagynálak mint pasi.

Most komolyan a másik pasidnak nyafogsz, hogy jaj szegény exed? EMber megcsalt, bántott, nem akart feleségül venni, és úgy intézte a dolgait, hogy csak neki legyen jó és erre te őt sajnálod?

Komolyan sajnálom a jelenlegi párodat és csodálom a türelmét.

2018. febr. 8. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy még az exedbe, és nyilván mindketten hibáztatja, de jó páros voltatok. Honnan tudod hogy nem akart tőled gyereket? Attól hogy nem sikerült, még lehet szeretett volna
2018. febr. 8. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
"hibáztatok"
2018. febr. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!