Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves nő vagyok a barátom 46 éves egy éve vagyunk együtt és már az elején összeköltöztünk. Gyerekvállalashoz nem gond az ő kora?
Ha nem tudtok ebben megegyezni jobb most rájönni mert egy évet "kidobni" az életedből még nem akkora dráma mint ha 5 év múlva jössz rá hogy nem férnek össze a jövőről alkotott képeitek.
A kora csak abból a szempontból gond hogy 64 éves lesz mire a gyerek érettségizik. Nem biztos hogy közel az ötvenhez felakarja rúgni az életét egy gyerekkel. De értelemszerűen oda kell állni elé és megbeszélni nyíltan hogy merre tovább.
Sütni főzni valami finomat neki amit szeret es beszelni jo ötlet köszönöm. Tudja hogy szeretnek gyereket. Sokszor volt mar téma sokszor mondtam neki. De ő nem mond semmit.
Kicsit tovabbhaladva, ha születik is egy gyerkőc és eléri a 20 évet az apja 66 éves lesz. Ma leülök vele és rákérdezek egy finom vacsora mellet.
Utolsó válaszoló igen tudom. Nem akartam ezen lovagolni. Ha lesz gyerek 1-2 éven belül szeretném, akkoris max 69 lesz mert nemsokara tolti a 47-et.
Mi van ha asztmondja h nem szererne?
Ki a fontosabb? ő vagy gyerek?
Jó a szex? Elvagytok? Én inkább azon aggódnék nőként hogy te 43 leszel ő meg 66 és te kívánod a szexet de ő nem tud rendesen megcsinálni. Meg gyerek... nem tudom miért akarsz. elveszi egy rakás idődet, nem lehet úgy utazgatni, a külsődet is elronthatja, stb. sztem hagyd. most élvezd ki még pár évig utána keress fiatalabbat.
Akkor, mint jó agyatlan néni titokban eldobod a bogyóidat és tádááám. Jajj ne. becsúszott..
De miért akarsz az apádtól gyereket? Neki lassan unoka kellene már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!