Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves nő vagyok a barátom 46 éves egy éve vagyunk együtt és már az elején összeköltöztünk. Gyerekvállalashoz nem gond az ő kora?
Nem szedek bogyót megszakitasos modszer. Senki ne mondja hogy nem jo mert 6 éve igy élem a nemi életem és tádám egyszer se estem teherbe.
Nem az apam hanem a párom. Ha ö semmiképp nem szeretne gyereket sajnos nem leszünk sokáig együtt. Nekem ő lenne a tökéletes apa a gyerekemnek. Ha nem akkir elvalnak utjaink es talan lehet hohy egy fiatalabbal hoz össze a sors.
Kiéltem már magam, érettnek érzem magam a gyerekhez. Kibuliztam magam, már nem igénylem. Gyerekkel is lehet utazni ha mar elert egy bizonyos kort.
23 évesen nem védekezel és 6 év alatt nem estél teherbe? :O
Én futnék a helyedben egy kivizsgálásra.
Eddig örültem a normális valaszolóknak, desajnos nem tartottsokáig.
Nem erre iranyult a kerdes de jogos.
Nem kibúvó akar lenni kepzeld el 5év bejelentett munkaviszonyom van. Megfelelő anyagi háttérrel rendelkezünk.
1 eve vagyok vele nem 6, az első 5 év másik oartnerrel volt. És biztosíthatlak egyikünkel sincs nemzőképességi gond.
Tokeletes apa nem egy nagypapa, de te tudod. A tokeletes apahoz nekem az is hozzatartozik, hogy pl tud majd 10 eves koraban egyutt focizni a kolyokkel az udvaron, meg tudja vedeni, ha sulibol hazafele megtamadjak oket (lassuk be, egy 60 eves alakot elobb agyonvernek, mint egy ereje teljeben levo 35 evest), gondolkodasban is kozelebb allnak majd egymashoz es nem az lesz, hogy majd a nagypapa (ize, apuka) egyaltalan nem fogja megerteni a gyereket, mert gigantikus generacios szakadek van kozottuk.
Aztan igy a gyerekneveles 99%-a is radharul majd, mert a papinak mar nincs ereje kisgyerekkel foglalkozni. Anyam most 45 eves, es multkor beszeltunk rola, hogy megorulne, ha kisbaba kerulne a hazba, o mar tuti nem szulne, mert ennyi idosen mar nincs idegrendszere hozza, hogy felneveljen egy gyereket.
Azért a megszakítás nem egyenlő azzal mintha egyáltalán nem védekeznének.
Mi is úgy "védekezünk", és nekünk sem csúszott még be így baba a hosszú évek alatt. De amikor akartuk, és élesbe ment, mind a 3 gyerekünk első hónapban megfogant. Szóval nem feltétlen van gond vele. Persze ez csak akkor fog kiderülni ha próbálkoznak.
Nem tudhatjuk, hogy o mit reagalna.
Az biztos, hogy en 46/47 evesen nem vallalnek mar be gyereket. Jobb esetben 70 eves lennek, mire nagyjabol felnone. Nem. 35/36 eves kor nalam a lelektani hatar, hogy onnantol nem szeretnek mar, ha addig nem jon ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!