Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 eves nő vagyok a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 eves nő vagyok a barátom 46 éves egy éve vagyunk együtt és már az elején összeköltöztünk. Gyerekvállalashoz nem gond az ő kora?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, es en nagyon szeretnek gyereket. Mostanaban fogalmazodott meg a gyerekvallalas bennem, ő viszont ha jol tudom nem szeretne. Mindenképp beszelni szeretnek erről vele. Esetleg tipp hogy hogyan kezdjek bele? Hogy kérdezzek rá?

2017. szept. 13. 13:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%

Én a te korodban egyáltalán nem akarnék egy dupla annyi idős pasastól gyereket.Lehet meg se érné a gyerek 14 éves korát sem...

Az is elgondolkodtató, hogyha eddig nem vette rá magát a gyerek vállalásra, akkor miért pont most akarna?

2017. szept. 13. 16:42
 32/40 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Megkerdezted mar a parod hogy akar e gyereket?
2017. szept. 13. 20:27
 33/40 anonim ***** válasza:

annak idején mi is ugyanilyen idősek voltunk, és én is ezt akartam mint te. Pont ugyanezt. Aztán a pasiról kiderült, hogy egy hírhedt hazudozó és nőverő és utána minden nehézség (fizikai, anyagi, szellemi) az én nyakamba szakadt.

Én inkább még beszélnék vele erről, vagy aludnék rá egyet.

Jobban járnál vele, hidd el nekem!

2017. szept. 13. 23:53
 34/40 anonim ***** válasza:

Értelmes ember abban a korban NEM vállal gyereket.

Tudod, apa is kell a kölyöknek, és nem olyan, aki a sírban fekszik, mire ő 12 éves lesz :)

2017. szept. 17. 19:06
 35/40 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy nem fog a sírban feküdni, ez egyáltalán nem biztos. az én nagyim már 90 fölött van, ha 46 évesen szült volna, a már a gyereke is nagymama korú lenne.

A problémát és nem itt látom. Hanem ott, ha születik is egy gyereketek mondjuk az 48 éves korában, lesz elég türelme egy kisgyerekhez vagy mindent neked kell majd csinálni? Az sem biztos, hogy el bírja magát képzelni 50 évesen kisgyerekes apaként és valahogy mégis apát csinálná belőle, hát nem is nagyon kérhetnéd számon, ha nem úgy áll a dolgokhoz, ahogy te azt elképzelted.

2017. szept. 19. 07:33
 36/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Beszeltem vele minden rendben van, szeretne babát, de meg várunk vele egy kicsit. Mindenkinek köszönöm a válaszát. ☺
2018. jan. 4. 10:52
 37/40 acelsziv ***** válasza:
72%
Szegény gyerek... Lesz egy agyatlan anyja és egy nagyapa korú apja aki miatt éghet majd az arcáról a bőr minden alkalommal.
2018. jan. 4. 11:41
 38/40 anonim ***** válasza:
94%

Mivel a párod 46 éves olyan nagyon nincs sok ide arra,hogy vártok. Nem is biztos,hogy hamar összejön a baba.

Ha 1 éve együtt vagytok, jól működik a párkapcsolatotok, mindketten szeretnétek babát, nincs sok értelme halogatni.

Esetleg nem időt akar nyerni a párod?Biztos,hogy szeretne babát, vagy csak rámondta,hogy nehogy elveszítsen?

2018. jan. 4. 19:08
 39/40 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett?:)
2020. júl. 17. 14:02
 40/40 anonim ***** válasza:

Tényleg!

KÍVÁNCSIAK VAGYUNK A FOLYTATÁSRA!!!

2020. dec. 22. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!