Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves nő vagyok a barátom 46 éves egy éve vagyunk együtt és már az elején összeköltöztünk. Gyerekvállalashoz nem gond az ő kora?
A magzat egészsége az apa korától is függ, 46 évessel nagyon kockáatos gyereket vállalni.És ahogy öregszik egyre kevesebbet tud majd besegiteni a gyerek körül.El fogsz bírni egyedül 1-2-3 kamasz gyerekkel? Nem kevés probléma van egy lázadó kamasszal, pont akkor lesz szüksegük az apai szigorra, mikor a férjed infarktus után fog feküdni és neked kell etetni,ágytálazni.Anyagilag bírni fogod egyedül 1-2 kamasz és egy idős,beteg ember eltartását? A nyugdija nem lesz segítség,ki fog menni a gyógyszerekre.
És 15-20 év múlva is vonzónak fogod találni a férfed? Nem bánod, hogy kb.35-40 éves korodra teljesen le kell majd mondanod a szexről?Nem fog hianyozni egy vonzó,fiatal férfi?(De). Én nem tenném ki annak a gyerekeimet, hogy gyakorlatilag apafigura nélkül nőjenek fel(mert az apjuk a nagyapjuk lehetne), vagy még gyerekként apa nélkül maradjanak.Te ki akarod tenni őket és magadat ennek?Mert ez nagy felelőtlenseg a részedről.És nem bánod, hogy pár év házasság után már csak ápoló leszel? Én biztosan nem mennék bele ilyen felelőtlen és szanalmas dologba, 20 év múlva is vonzódni akarok a páromhoz, nem akarom hogy 35 évesen véget érjen a szexuális életem és nem akarok 7-8 év után egy koloncot a nyakamra.Nekem fontos hogy fel tudjak nézni a ferjemre 15 év múlva is, el tudja látni a férji kötelességeit, beleértve a gyereknevelést, a család anyagi ellátását is.
22/N
védekezési módszered egy nulla, de mindegy.
valószínűleg a pasid már nem akar gyereket, gondolom nem azért kezdett egy hamvas 20 évessel, hogy aztán két év múlva kakis pelust cserélgessen.
Azt írod, hogy ő valószínűleg nem is akar gyereket. Tekintettel arra, hogy ennyi idős korban még nincs neki, ez így is van.
Teljesen feleslegesen áltatod magad.
UI.: Itt írják, hogy 65 éves korában mi lesz. Csak tudod: az én apám 56 évesen elhunyt, elvitte egy szívroham. A férjem édesanyja is 58 évesen hunyt el. Még arra se vegyél mérget, hogy a 65 éves kort megéli. Egyedül is fel tudod nevelni a gyereket? Mert csak az a kérdés, hogy mikor fogsz megözvegyülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!