Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha randizgatnál valakivel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizgatnál valakivel egy ideje, és tudnád, hogy most egy másik lánnyal volt, mit tennél?

Figyelt kérdés
Úgy lennél vele, hogy elnézed, mert még hivatalosan nem vagytok egy pár, vagy többet nem beszélnél vele?

2018. ápr. 2. 22:32
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem annyit sem érdemel, hogy ezt megírjam neki😑
2018. ápr. 2. 22:44
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Én már csak azért is tanácsolom, mert az, hogy ő nem korrekt nem azt jelenti, hogy neked se szabad annak lenned, de persze ez rád van bízva. Személy szerint szeretem a korrektséget.

3

2018. ápr. 2. 22:47
 13/29 A kérdező kommentje:
Én is szeretem, az is vagyok mindig, de most tényleg nincs ingerenciám írni neki..talán majd ha lehiggadtam, és keres, megírom.
2018. ápr. 2. 22:48
 14/29 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, és hogy derült ez ki, vagy ő mondta el?

Amúgy én sem tolerálnám a dolgot, pláne, hogy többször találkoztatok már, ez nem valami korrekt hozzáállás.

2018. ápr. 2. 22:53
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

Ezt már csak te érzed. :)

Legközelebb sok sikert.

2018. ápr. 2. 22:53
 16/29 anonim ***** válasza:
68%
Én Új-Zélandra menekülnék mormotának
2018. ápr. 2. 22:58
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem voltatok együtt, nem számít megcsalásnak.
2018. ápr. 2. 23:10
 18/29 anonim ***** válasza:
57%
Felajánlom, hogy legyünk barátok.
2018. ápr. 2. 23:16
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
Nálam a 3. randi vízválasztó. Addig találkozhat mással is, de ha 3. randin sem alkotunk egy párt, akkor meg nem is találkozom vele többször. Értelemszerűen ha már egy párt alkotunk, nem tolerálok más lányt a kapcsolatban.
2018. ápr. 2. 23:18
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sem tetszene a dolog. Egyszerre szerintem egy emberrel érdemes komolyabban ismerkedni. Most nem arról van szó, hogy nem kezdeményezhet egyszerre több lánynál (bár nekem ez is furcsa, én nem csinálnék ilyet, de erre még azt mondom, hogy jó), de ha már komolyabbra fordul a dolog és mindketten úgy érezzük, hogy ebből akár több is lehet, rendszeresen találkozunk, akkor azért döntse már el, hogy mit akar! Nem hiszem el, hogy nem lehet kiválasztani egyet, aki minden szempontból a legszimpatikusabb...nem értem, hogy mi értelme van egyszerre több lányt is szédíteni. Nekem ez nem férne bele, szóval részemről felejtős lenne a dolog, ha kiderülne, hogy másokkal is ismerkedik, randizik mellettem. Ugyanakkor azért írnék neki és ezt normálisan közölném vele, mert szerintem az úgy korrekt és ahogyan előttem is írta már valaki, hogy attól, hogy ő nem fair, attól te még lehetsz az és szerintem ez így helyes.
2018. ápr. 2. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!